здр чува се едно тропане като желязо в пласмаса чува се и като запали на студен мотор леко ритмично като дръпна ръчната и потеглям и задържа колата до към 2200 обората се чува чукане като я задържа и в движение на тея обороти пак се чува дали може да са биелни лагери помагайте колеги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1.6 леко тропане от двигателя
Collapse
X
-
Ако не се справяш с правописа не пиши във форума на някакъв измислен полу-български. Защото всички които те четат ще си мислят че е нормално да се пише така и няма проблем. А пък в действителност има проблем неграмотни постове да се роят във форума.А пък за тропане на желязо в пластмаса аз съм чувал че се получава когато не си сменяш редовно въздуха в гумите. Като слагаш зимни гуми трябва въздух за зимни гуми.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Малко хора помагат тука май повечето критикувате хората от колкото да ми помогнете благодаря ви за помоща която ми оказахте все пак ще съм благодарен на някой който има подобен проблем да го сподели.А ти приятел озобщо не ми говори за гуми и тем подобни тея простотии на на бабати ги разправяй помак.карай разумно
Коментар
-
Моята като и замина биелен лагер се разчука и то доста. Нямаше как да не го усетя. Тогава по манометъра ми падна налягането на маслото - на празен ход 0.4-0.5 атм. След рсмуната пак леко чука нещо, ама вече не го мисля. Сега поне налягането ан маслото ми е в нормите. Ако нямаш манометър, иди да ти измерят налягането на маслото. От там ще можеш по-лесно да прецениш на къде да се насочиш. Поставеният от мен манометър преди години точно сега много лесно ме насочи какво да търся. Бях сигурен, че е заминал биелен лагер.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар