Здравейте,Колата е пунто 98г, бензин 1.1, 40kW(55HP). Как мога да разбера каква е система за впръскване на горивото. Искам да намеря схемата, нещо подобно на тези които има за L-Jetronic например и да видя какви датчици има. В аутодатата пише air metering -> type MAP, това означава ли че този сензор играе ролята на дебитомер и аз нямам разни джаджи от сорта на MAF,AFM.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос: каква е системата за впръскване на пунто
Collapse
X
-
Re: Въпрос: каква е системата за впръскване на пунто
FPotrebitel написа:Здравейте,Колата е пунто 98г, бензин. Как мога да разбера каква е система за впръскване на горивото. Искам да намеря схемата, нещо подобно на тези които има за L-Jetronic например и да видя какви датчици има. В аутодатата пише air metering -> type MAP, това означава ли че този сензор играе ролята на дебитомер и аз нямам разни джаджи от сорта на MAF,AFM.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
кола
Демек да е моно Има една дюза и датчик за Т на входа на въздуха има датчик на коляновия вал и това еЯ кажи какво прави или не прави колата къв и е проблема Вземи си изтегли мануал има и картинки http://web.telecom.cz/rozsini/puntoMk1/fiat.htm
Коментар
-
мотора е с моноинжекционна система на впръскване(перфектна за газифициране).датчиците са следните-датчик кол.вал,тпс,стъпков мотор,датчик температура на охл.течност(ПРЯКО СВЪРЗАН С КОМПА),датчик за входящия въздух,мап сензор,ламбда сонда.има още два-датчик за температура на охл.теччност и датчик налягане на маслото нямат касателство върху работата на мотора.дано не съм пропуснал нещо.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар