ЗДРАВЕЙТЕ,НЯКОИ МОЖЕЛИ ДАМИ КАЖЕ КАКАДЕ СЕ НАМИРА БЕНЗИНОВИЯ ФИЛТАР НА ПУНТО 1.1 95 ГОДИНА.ПРОБЛЕМА МИЕ СЛЕДНИЯ .ОТКАКТО ПАДНАХА ТЕМПЕРАТУРИТЕ ДРЪГЕЛА МИ НЕЩЕ И НЕЩЕ ДА ЗАПАЛИ НА ВЕНЗИН И БЕНЗИНОВАТА ПОМПА ВИЕ КАТО ЛУДА.(затова го карам само на газ)ТОВА ЛЯТО СМЕНЯХ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА НО БЕНЗИНОВИЯ ФИЛТАР НЕЕ СМЕНЯН ОТ 3 ГОД.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПУНТО НЕ ПАЛИ НА БЕНЗИН
Collapse
X
-
Колега карам същото Провери си релето дали ти сработва и възтановява веригата на инжектора при работа на бензин. Моето беше раждясалоо и няма Свали и си почисти мрежикчката на бензиновата помпа в кошницата вътре , трупат се боклуци като кал и помпата вие на сухо , може да я прегрееш и да замине. Дюзата не я пипай ! Провери тея 2 неща>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
дюзата е хубаво да я видиш,защото и там има цедка.погледни помпата за боклуци както ти е писал колегата.отвори входящия маркуч на моното и виж дали хвърля бензин(не че е критерий за добро налягане,но все пак).и накрая едно такова пунто ме беше подлудило-оказа се че резервоара е пълен с вода,че хайде гимнастики и т.н.
Коментар
-
ivel написа:дюзата е хубаво да я видиш,защото и там има цедка.погледни помпата за боклуци както ти е писал колегата.отвори входящия маркуч на моното и виж дали хвърля бензин(не че е критерий за добро налягане,но все пак).и накрая едно такова пунто ме беше подлудило-оказа се че резервоара е пълен с вода,че хайде гимнастики и т.н.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
в резервоара има кам 10л бензин днес беше топло времето и запали на бензин но над като давам газ и прекъсва колицата.та си мисля данеби в филтара даневи да има вода и да замръзва че неще да пропуска бензин.та мисалта ми беше някои да каже каде се намира бензиновия филтар и дали има някакав чалъм при смяната.помпата щея извадя и щея почистя(това поне го видях как става като ми сменяха помпата това лято :D )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар