ЗДРАВЕЙТЕ,НЯКОИ МОЖЕЛИ ДАМИ КАЖЕ КАКАДЕ СЕ НАМИРА БЕНЗИНОВИЯ ФИЛТАР НА ПУНТО 1.1 95 ГОДИНА.ПРОБЛЕМА МИЕ СЛЕДНИЯ .ОТКАКТО ПАДНАХА ТЕМПЕРАТУРИТЕ ДРЪГЕЛА МИ НЕЩЕ И НЕЩЕ ДА ЗАПАЛИ НА ВЕНЗИН И БЕНЗИНОВАТА ПОМПА ВИЕ КАТО ЛУДА.(затова го карам само на газ)ТОВА ЛЯТО СМЕНЯХ БЕНЗИНОВАТА ПОМПА НО БЕНЗИНОВИЯ ФИЛТАР НЕЕ СМЕНЯН ОТ 3 ГОД.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПУНТО НЕ ПАЛИ НА БЕНЗИН
Collapse
X
-
Колега карам същотоПровери си релето дали ти сработва и възтановява веригата на инжектора при работа на бензин. Моето беше раждясалоо и няма
Свали и си почисти мрежикчката на бензиновата помпа в кошницата вътре , трупат се боклуци като кал и помпата вие на сухо , може да я прегрееш и да замине. Дюзата не я пипай ! Провери тея 2 неща
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
дюзата е хубаво да я видиш,защото и там има цедка.погледни помпата за боклуци както ти е писал колегата.отвори входящия маркуч на моното и виж дали хвърля бензин(не че е критерий за добро налягане,но все пак).и накрая едно такова пунто ме беше подлудило-оказа се че резервоара е пълен с вода,че хайде гимнастики и т.н.
Коментар
-
ivel написа:дюзата е хубаво да я видиш,защото и там има цедка.погледни помпата за боклуци както ти е писал колегата.отвори входящия маркуч на моното и виж дали хвърля бензин(не че е критерий за добро налягане,но все пак).и накрая едно такова пунто ме беше подлудило-оказа се че резервоара е пълен с вода,че хайде гимнастики и т.н.и филми , парвата ми помпа спря да смуче въпреки че си въртеше , после смехних помпата на старо 40 лева (голяма грешка, никога помпа на старо ) с нея тръгна запали но вървеше и се загуцвапе макс скорост 90-100 със зор. А и един пат запали друг пат не запали на бенз ... И се ядосах откачих помпата дане върти на празно си го карах на газ 1 година.После викам чай си го опраа пускам помпата с някаф зор тръгна пак ама зле уж подаваше бенз ама няма праскане.И вика сигорно дюзата са е прецакала , с голям страх дане я хчупя като предните я свалих поочистих ,я но и нямаше нищо и после бавно си я върнах без да настикам много надолу (понеже предните дюзи хчупих с натискане хубаво да рече щрак , точно при щрак се чупи мрежиката и инжекотра е за боклука) Та проблема не с е оказа в инжекотра , оказа се 12 волтовото реле което прекъсва и възтановава веригата на инжектора. Но преди да разбера това си взех и нова помпа която даваше зверско налягане, та след ръчкане на ниворегулатора на налягане инжектора , и тн останових ,че порблема беше в релето коет 2.50 лв. 30-40А колкот намериш.След известно каране вече споко че имам и бенз викам чай да цъкна , брех та кола пак забоде носа и не стига бенза.Отварям помпата около мрежата боклучи като кал , преди тва чиситх резевоара уж да няма и при всяко свалне на помпите все имаше ...Та от тогава нямам проблем изпрах я с топла вода и веро мрежичката сабрах я и да чукна на дарво нямам проблем.Но е мнгоо важното помпата дане остава без бензин и дан е върти на сухо щото няма какво да я охлажда и прегряват и горят или са забоклука. Обмислям да си сложа едно копче прекъсвач или допалнително реле да ми прекъсва захранването на бенз помпата при работа на газ, или рачно да я спирам когато не ми трябва или нямам бензин ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
в резервоара има кам 10л бензин днес беше топло времето и запали на бензин но над като давам газ и прекъсва колицата.та си мисля данеби в филтара даневи да има вода и да замръзва че неще да пропуска бензин.та мисалта ми беше някои да каже каде се намира бензиновия филтар и дали има някакав чалъм при смяната.помпата щея извадя и щея почистя(това поне го видях как става като ми сменяха помпата това лято :D )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар