Колеги от 3-4 дни двигателя работи нещо неравномерно, преди нямаше никакъв проблем и си работеше без проблем. Като запали и започва да претриса съвсем леко. това става и по време на движение и на празни обороти. Дайте съвет дали проблема не е от свещите или някъкъв друг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неравномерна работа на двигателя при Пунто 1.2 80кс. автомат
Collapse
X
-
Здравейте колеги, ще използвам тази тема за да не създавам нова описвайки подобен проблем.Като цяло моят проблем е че след като колата загрее и работи на нормална температура, при всяко спиране оборотите падат до 500 и след това отиват на около 800 (което мисля че беше нормалното). На няколко пъти ми се случи колата да угасне след натискането на съединител и спирачка. Проблем с паленето няма. Нямам си на идея от какво би могло да бъде и ще се раздвам ако има някой който може да ми сподели от къде може да е проблема. Благодаря колеги.Весели Празници А да не забравя колате е Пунто мк2 1.2 16в 80к.с
Коментар
-
Колеги простете че отново пиша в тази тема но проблемът който имам е почти същият. Колата гасне от време на време и при натискане на съединителя оборотите падат до 500 и след 7-8 секунди се оправя но има моменти в които пак си играят м/у 700-800 и е доста неприятно. Кажете от къде може би е този проблем. Дали е от електрониката или нещо по двигателя. Извинете че спамя но ми писна да ходя на диагностики да ми поставят диагнози които нямат нищо общо с проблема.Благодаря.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар