извинете ме но явно съм подценил колегата.писах защото има и такива които не знаят реда на цилиндрите,а други пък даже не знаят,че колата им не пали от слаб акумулатор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с 1-ви цилиндър.
Collapse
X
-
Така да сложим точка и по този спор, компресията на въпросния цилиндър е 12 на не палена кола от вчера и външна темп около 5 градуса. Темп датчика показва 7,35 килоома, при необходими 10 на 0 градуса и 5 на 20 градуса, мисля че е в границите на нормалното като за 5-7 външна.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Ще пробвам утре сутрин с откачен датчик, свеща на 1 ви след всички размени по цилиндри и замени с други свещи накрая и намалих малко разстоянието ама все тая. За сега се насочвам към експерименти с темп датчика.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
За тея дето не им се чете цялата тема и с право щото стана 5 стр, ще го кажа за 19 път, свеща е сменяна и с друга и с нова и с квато имам, а верваи ми имам много3 комплекта само за тая кола, 1 чисто нов дензо обикновен, един с които беше колата Бош явно е сменян скоро щото изглежда перфектен но аз като я купих го смених точно поради тази причина щото си мислех че не е в ред и взех нови дензо, и с тях така, после сложих иридиум щото имах едни останали от бравото но и с тях така, така че не се заяждате със свеща, още повече че са дензо иридиум и съм им разменял местата по цилиндрите и все 1 ви се келеши
първото което съм правил е да се уверя че не е от свещ кабел и бубина
.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
slav4o_vt написа:Аз като четох, отнало какво си писъл се сещам, че при този тип система ако откачиш едната свещ искра няма да прескача и към другата. Ако няма утечка би трябвало, като откачиш 1 цил да спре да работи и 4 ти. Aко кабела е във въздуха и ако няма утечка...
Коментар
-
Искрата е едновременно и на двата цилиндъра, без значение кои от тях е в такт работа, сместа не е фактора за прескачането на искра. Бубините си мятат искра винаги две по две на 1-4 и на 2-3.FGRC, не не остава да е клапанкак ще обясниш компресия от 12 атм иначе
Признавам тва само италянка го може
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар