Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Индикатор а Бензина ТИПО 1.4 / 70кс !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Индикатор а Бензина ТИПО 1.4 / 70кс !

Проблема е ,че постоянно стои на 0 литра и лампичката свети непрекъснато. Този проблем ми е вече от 2 години. Зареждал съм и за повече литри и пак стой на 0 или някой път ако се покачи тръгва да се мести постоянно. На какво се дължи това и как да го оправя ? Да питам още нещо ! Когато колата е на празен ход оборотите ми варират + - около 60. Четох някой теми казват ,че може да е от ЛАМБДА СОндата как да разбера ако е от нея и дали тя има нещо общо с проблема с индикатора ? Благодаря предварително
    Punto MK2 1.2 16v 80hp HLX
    Fabbrica Italiana per Automobili di Torino

мале мале

Никои ли не може да ми отговори беееее

Коментар

Това е сравнително често срещан проблеми при типото. Прецеква се нивомера на бензина. Търси от някъде друг - втора ръка.
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Здр

xctr написа:
        Това е сравнително често срещан проблеми при типото. Прецеква се нивомера на бензина. Търси от някъде друг - втора ръка.
        Мерси колега най-после някои да ми каже от какво е , Последно да те питам как мога да разбера дали ламбда сондата е добре или НЕ ?

Коментар

Тя не играе на празен ход. По-скоро температурният датчик на инжекциона и/или стъпковият мотор.
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

xctr написа:
            С почистванен а пистите няма ли да се оправи ? обикновенно се полечава от постоянно ниско ниво на бензина в резервоара. а за оборотите вече са ти казали стъпков мотор или температурен датчик. Може и да суче въздух отнякъде.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
              xctr написа:
              С почистванен а пистите няма ли да се оправи ? обикновенно се полечава от постоянно ниско ниво на бензина в резервоара. а за оборотите вече са ти казали стъпков мотор или температурен датчик. Може и да суче въздух отнякъде.
              Еми понякога става, стига да не са прекалено изтъркани от това което сам спомена - непрекъснато ниско ниво. Има обаче голяма вероятността да се счупи при разглабяне. Аз моя като го смених сложих нивомер от фейслифтово типо и там системата е малко подобрена.
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Working...
              X