Почистих мястото където се захваща компа към купето с болтче, мисля че има добра маса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.4 не пали нито на бензин, нито на газ
Collapse
X
-
rudiem написа:Какво омаш предвид под връзка с помпата? Да няма напрежение към нея? Забравих да отбележа в предното мнение, че няма напрежение на ниската част на бобината.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Здравейте, колеги. Чак тази неделя ми остана време да ровя по-дълго време по колата. Както бях писал в един от предишните постове, почистих с шкурка всички маси. Да, ама незнайно защо, явно от недоглеждане или недосещане, не бях се сетил за масата, която е захваната за главата, от задната страна между свещите на първи и втори цилиндър. Болтчето, с което беше захваната кабелната обувка, се разви съвсем леко. Зашкурих и там, стегнах хубаво. Врътнах и колата запали без проблем. Без каквито и да било признаци от описания проблем. Явно там е била лошата маса.Расъждавайки в последствие, от какво може да се е получило така, стигнах до извода, че когато съм сменял свещите или не съм го стегнал добре, или просто времето е било доста горещо (може и двигателя да е бил топъл) и със застудяването и вибрациите на двигателя, болтчето леко е охлабило и е направило белята.Благодаря на всички, които се отзоваха с мнения.Поздрави.Fiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар