Е в такъв случай може да е друго, при мен само и единствено на газ го прави. На бензин си е ОК.Колкото и да съм изфорсирал никога не е задържало където и да е. Това за колегите на които им задържа и на тях. При мен като приближи 1200 оборотоа и почва по-бавно да пада стрелката докато спре на 800. Пак подсещам - на бензин.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аномалии със стъпков мотор
Collapse
X
-
u_bo
-
u_bo написа:след всяка смяна на моторче - правил ли си адаптация?F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
u_bo
emzo написа:u_bo написа:след всяка смяна на моторче - правил ли си адаптация?
Коментар
-
И моето моторче от известно време време ми прави някакви мизерии,като запаля студена колата не вдига както обикновенно около 1500 оборота,а работи на около 700-800 и като му разбутам буксата се чува едно изсъскване и оборотите се оправят.Понякога дори при първо палене колата изгасва веднага след палене и след като извадя и вкарам пак буксата му колата веднага запалва нормално.Въпроса е как да разбера дали моторчето си заминава или проблема е слаба връзка по кабелите.Преди време имах проблем със замръзнали гърнета и подобно непалене,но явно не е било само това,а проблема е сбор от няколко неща.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар