Здравейте ! имам следния проблем :В някои от по- студените сутрини имам проблем с паленето , в други - не .Пали почти когато си иска !!!!!!... В движение ми се е случвало да изгасне при нормална работа на двигателя - нито падане на обороти нито нищо , просто гасне . Забелязах че при опън лек на кабела ,който отива към датчика на коляновия вал колата гасне .Възможно ли е да е от него проблема , дали целия датчик трябва да се сменя или някъде връзката прекъсва просто .... дайте някакъв съвет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat punto - проблем
Collapse
X
-
Re: fiat punto - проблем
yabaaa80 написа:Здравейте ! имам следния проблем :В някои от по- студените сутрини имам проблем с паленето , в други - не .Пали почти когато си иска !!!!!!... В движение ми се е случвало да изгасне при нормална работа на двигателя - нито падане на обороти нито нищо , просто гасне . Забелязах че при опън лек на кабела ,който отива към датчика на коляновия вал колата гасне .Възможно ли е да е от него проблема , дали целия датчик трябва да се сменя или някъде връзката прекъсва просто .... дайте някакъв съвет>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Реклама
Collapse
Коментар