Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Голям проблем темпра

здр те пичове имам голям проблем с една темпрара 1.6 карбуратор занесах я на майстор не палеше както карах угасна човека каза че е от токовете смени и датчик колянов вал бобина всичко ново сега пали но на повече от 2000 оборота угася човека ми я върна и каза че неможе нищо повече да направи някой ако има идея какво да тарся икакво да правя някой които да е имал такав проблем моля пишете още едно сменено нещо комутатор проблема пак си остана

Help plsss

Коментар

ангренажния ремък правилно ли е зацепен? колата има ли газова уребда ?
      Play Golf ,but not drive golf!!!
      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

има газова уредба и ангренажа е зацепен правилно но проблема не е от гъста защото го прави както на бензин така и на газ а колкото до ангренажа и той е сменен

Коментар

тука съм цял ден и чакам отговорите ви

Коментар

След смяна на ремъка да разбирам , че колата е била наред предполагам. Огледайте хубаво дали всички маркучи са наред. Моя съвет е да спреш изцяло притока на газ от бутилката и да я направите първо на бензин да работи . Свещите наред ли са, тях гледахте ли ги. Като цяло какво каза майстора, какво прави по колата , поправи ли нещо по нея изобщо? Опиши малко повече...

Коментар

Така смяната на ремъка беше месец два преди повредата преди рова също съм сменил капачка палец кабели свещи сега са сменени импулсен датчик бобина и комутатор това вс. което съм изброил е ново отделно след повредата са изтръгнати аларма имобилазер-ите вс. майстора каза че със сигурност не от двигателя инсталацията не е прозванявъна но като потърся ел. техник всеки ми отказва като чуе каква е колата

Коментар

Провери дали не смуче въздух от някъде, огледай маркучите да не някой вакуум да си е заминал. въздушния филтър читав ли е?

Коментар

огледах маркучите няма проблеми въздушния филтър е добре и той е сменен преди 2-3 месеца

Коментар

up

Коментар

Здравей, сега не съм много сигурен, не ти познавам колата ама с един друг фиат навремето имах някаква подобна драма. Беше свързана с капачката на делкото, карах си с пукната сума ти време докато един майстор не настоя да я сменим. След това се оказа, че в новата капачка незнам откъде се събираше някакъв бял прах, едвам ми намери старата в боклука за да продължа да си карам колата нормално. Незнам тази темпра делко и кондензаторче вътре в делкото дали има, но не е зле да погледнеш там какво става.
                      Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

и там са гледали тя фактически проблеми няма с тока подава си всичко нормално пали от четварт нормални обороти нито предърпва нито пречуква подаваш газ и като стигне 1900 2000 оборота почва да прекъсва ако подадеш повече направо угася

Коментар

Запушени гърнета?
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                            Запушени гърнета?
                            да угасне изведнъш както си работи и после така да стане съмнява ме

Коментар

Провери си стъпковия мотор и ТПС

Коментар

Working...
                              X