Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тресене и придърпване след известно каране. Пунто 1.2 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тресене и придърпване след известно каране. Пунто 1.2 16v

Здравейте, имам фиат пунто отскоро. Kолата е с мотор 1.2 16вт 2001 година. Проблема е следния, на таблото ми светят двата ербега, и лампата за грешка в двигателя. Колата пали добре без подаване на газ, само с въртене на ключа. Но като я покарам известно време почва да тресе, и придърпва, все едно че няма бензин.Нарушени точка 1.1 и 1.7 от правилата на форумаРедактирано мнение и заглавие. Темата е преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    punto 12 16v

разкачи буксата на ламбда сондата и виж как ще е тогава
    Брава 1.6

Коментар

Re: Тресене и придърпване след известно каране. Пунто 1.2 16

Георги359 написа:
      Здравейте, имам фиат пунто отскоро. Kолата е с мотор 1.2 16вт 2001 година. Проблема е следния, на таблото ми светят двата ербега, и лампата за грешка в двигателя. Колата пали добре без подаване на газ, само с въртене на ключа. Но като я покарам известно време почва да тресе, и придърпва, все едно че няма бензин.Нарушени точка 1.1 и 1.7 от правилата на форумаРедактирано мнение и заглавие. Темата е преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
      Задължително трябва да се види каква е грешката в ЕКУ-то,преди това няма как да се помогне,ако знаем грешката ще е доста по вероятно някой да помогне.................Ако живееш в Англия ще трябва да прежалиш пари за поне една диагностика
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

здравейте

да кажа на всички , проблема е решен, оказа се буксата на педала на газта
        punto 12 16v

Коментар

Working...
        X