Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги помощ, проблем с фиат купе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги помощ, проблем с фиат купе

поболях се от всякъде.. имам фиат купе 2.0 16в турбо до скоро беше ми изгоряла бензиновата помпа .. и като е смених ама не със чисто нова.. пак работеща измерена.. обаче кат не палена 1 2 дена не сигурно че от първия път ще запали.. после няма никакви проблеми с паленето,ама като тръгна рязко и колата забива и рязко тръгва и така прави колкото пати рязко газ дам.. после долу горе са оправя като позагрей малко ама.. не както трябва .. горивния филтър и него съм го сменял
    Фиат купе 2.0 16в ТУРБО

инжекторите как са?
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

не съм ги гледал инжекторите.. то какво трябва да се гледа там да проверя
      Фиат купе 2.0 16в ТУРБО

Коментар

забравих по горе да напиша че два пати ми присветна дюзата.. иначе нищо не свети по таблото..
        Фиат купе 2.0 16в ТУРБО

Коментар

Същата помпа ли сложи? Ако не е същата, дали е с достатъчен дебит? Огледай вакумите по колектора да няма сцепени и да дърпа въздух. Регулатора за налягане на горивото в рейката виж дали държи налягане.
          Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

sa_sho написа:
            Същата помпа ли сложи? Ако не е същата, дали е с достатъчен дебит? Огледай вакумите по колектора да няма сцепени и да дърпа въздух. Регулатора за налягане на горивото в рейката виж дали държи налягане.
            особенно внимание обърни на регулатора.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
            X