Здравеѝте колеги.Колата е Фиат Пунто 95г,1.6 90коня само на бензин.Фиатчето ми пали,върви - проблема е че,като върна газта на скорост ми светва лампата с дюзата и като освододя от скорост гасне.После като запаля няма проблем,докато не намаля на скорост и светне дюзичката .Свещите са нови,кабелите са ОК ,обороти държи ,горивния филтър е нов ,диагностиката показа само датчик за скоростта (трепери ми километража до 70-80км ),това се сещам засега ...Къде според вас е проблема ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде е проблема ? Фиат Пунто
Collapse
X
-
Re: Къде е проблема ? Фиат Пунто
mychel написа:Здравеѝте колеги.Колата е Фиат Пунто 95г,1.6 90коня само на бензин.Фиатчето ми пали,върви - проблема е че,като върна газта на скорост ми светва лампата с дюзата и като освододя от скорост гасне.После като запаля няма проблем,докато не намаля на скорост и светне дюзичката .Свещите са нови,кабелите са ОК ,обороти държи ,горивния филтър е нов ,диагностиката показа само датчик за скоростта (трепери ми километража до 70-80км ),това се сещам засега ...Къде според вас е проблема ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: Къде е проблема ? Фиат Пунто
mychel написа:Здравеѝте колеги.Колата е Фиат Пунто 95г,1.6 90коня само на бензин.Фиатчето ми пали,върви - проблема е че,като върна газта на скорост ми светва лампата с дюзата и като освододя от скорост гасне.После като запаля няма проблем,докато не намаля на скорост и светне дюзичката .Свещите са нови,кабелите са ОК ,обороти държи ,горивния филтър е нов ,диагностиката показа само датчик за скоростта (трепери ми километража до 70-80км ),това се сещам засега ...Къде според вас е проблема ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
veselin10 написа:Колегата е написал, че е само на бензин и е ходил на диагностика. Според мен трябва в момента когато е светнала дюзичката, без да гаси, да закачи FES и ще си покаже.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар