Здравейте, нз дали тук е удачно да сложа тази тема, но си мисля че няма проблем
Искам да ви питам нещо.....значи наскоро си взех фиат стило 1,2; 16v;3 врати.......смених му консумативите......но изкочи нещо доста странно......губи му се антифриза.....значи налях 1л антифриз и карах 20 и нещо километра......и почти го нямаше вече в казанчето........а това е втория път който наливам антифриз откакто съм я взел, за няма и 2 седмици мисля.....в два сервиза я видяха и казаха че не се вижда да има течове или нещо външно да е нередно.......в единия сервиз се съмняват да не би да е станало нещо с гарнитурата на главата на двигателя и да се меши антифриза с горивото....казаха ми сутринтта при 1-то палене било важно, да погледна от ауспоха дали ще изпуши по сиво-беленикав пушек....и дали двигателя ще се друсне по странно и ненорално като я запаля в началото......а също и да поставя нещо под ауспоха(картон) и като се запали да се види дали ще текне нещо .......и от както я взех не е светела лампата на двигатеял(минал съм....нз може би към 150 км), но вчера светна и изписа Енджин фаулир и се показа ключето на таблото........като да уточния, че по предишен ден бутнах дясната седалка по "мъжката" и писна Еърбега(като чета тука във форума, за тия фиати май е нормално...), но и изписва още Стоп Енджин от тогава.......и се чудя дали го изписва заради грешката с еър бега или още от тогава е тръгнал проблема с двигателя. та след като ми казаха да направя тези работи от сервиза, на другия ден я запалих и си се друсаше мисля нормално двигателя.....нямаше странен пушек отзад...............някакви идеи ?

Коментар