Здравейте,имам един проблем фиатчето ми гори градско 55-60км/8л горе долу ,някакви идеи ? П.С. Извън градско не съм го засичал
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто 1.1 95 година проблем с разхода на бензин
Collapse
X
-
kN написа:Дам за 50-60км градско ми гори 8 литра средно.Благодаря за бързият отговор,ако някой се сеща за още нещо да казва.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Абе напълно съм те разбрал , виж си маркуча за входящото гориво , този който влиза в дросела, при мен когато взех колата там скобичката беше разхлабена и сълзеше .Виж си кабелите и свещите , свещите ги свали и ги погледни , кабелите виж нощно време виж да не искрят.Колата , нормално ли загрява?Имали загуба на мощност , да не би ангренажа да е прескочил зъб?Въздушният филтър как е?
Коментар
-
На ниски обороти 1000-2000 грам не върви,днес ще ходя на диагностика,като натисна педала на газта имам забавяне и приглъхване м/у 1000 и 2000 оборота ,а по-някога даже не отчита ,че ми е натиснат педала на газта било то рязко или плавно ,въздушния филтър е сменен ,кабелите довечера ще ги видя,свещите са наред,бързо загрява сутрин ,ангренажа не съм го гледал да не е прескочил.П.с. Днес след диагностиката ще пиша какво е станало.
Коментар
-
Ламбда сондата е заминала ,не съм сигурен дали така се пише .Спряха ми я от нея ми идва проблема с бензина и пича ми оправи леко жилото на газта са почна г/д да върви, изкл ми сондата ,сега трябва първо гърнето да си оправя и ще видя как съм с финансите ще я сменя и ще кажа как седят нещата с обороти,разход и т.н .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар