Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Еврован Фиат Улис глъхне и гасне

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ...

Фиатка написа:
    Що ми се струва,че почнахте да се бъзикате?!Или бъркам?!
    1.защото си свиккнал ’майсторите’ да те бъзикат.2. бъркаш.

Коментар

...

Mury написа:
      Някой провери ли катализатора на тази кола,сондата работи ли като хората,има много въпросителни,но докато не се направи читава диагностика няма да стане..................
      Катализатора са го изкормили още в Швейцария.И ние се съмнявахме,че може и то това да е и ще сложим нов,сондите са две и работят перфектно,МАР-сензора го сменихме и после се оказа,че и стария и новия си работят .Не е от дросел-клапата.Май всичко ще е от центровката,щото се разминава от оригиналното зацепване с два пръста.Вчера и това установиха.А я давайте телефона на Христо или координати къде се намира.Може да не е и от изброените неща

Коментар

Re: ...

u_bo написа:
        Фиатка написа:
        Що ми се струва,че почнахте да се бъзикате?!Или бъркам?!
        1.защото си свиккнал ’майсторите’ да те бъзикат.2. бъркаш.
        Сори,ама ми писна от от всякакви предположения,които накрая се оказват блъф.Принципа проба-грешка ми излиза много скъпо.То така всеки може да ремонтира,стига да има свободно време и свободни пари.

Коментар

...

Ура!Колата е готова.Всичко идва от центровката.В Швейцария е зацепен с 4-5 зъба закъснение.Другият проблем е резервоара-трябва да се пълни :D Благодаря на всички,които се отзоваха!Безаварийно шофиране!

Коментар

Working...
          X