Някой провери ли катализатора на тази кола,сондата работи ли като хората,има много въпросителни,но докато не се направи читава диагностика няма да стане..................
Катализатора са го изкормили още в Швейцария.И ние се съмнявахме,че може и то това да е и ще сложим нов,сондите са две и работят перфектно,МАР-сензора го сменихме и после се оказа,че и стария и новия си работят .Не е от дросел-клапата.Май всичко ще е от центровката,щото се разминава от оригиналното зацепване с два пръста.Вчера и това установиха.А я давайте телефона на Христо или координати къде се намира.Може да не е и от изброените неща
Що ми се струва,че почнахте да се бъзикате?!Или бъркам?!
1.защото си свиккнал ’майсторите’ да те бъзикат.2. бъркаш.
Сори,ама ми писна от от всякакви предположения,които накрая се оказват блъф.Принципа проба-грешка ми излиза много скъпо.То така всеки може да ремонтира,стига да има свободно време и свободни пари.
Ура!Колата е готова.Всичко идва от центровката.В Швейцария е зацепен с 4-5 зъба закъснение.Другият проблем е резервоара-трябва да се пълни :D Благодаря на всички,които се отзоваха!Безаварийно шофиране!
Коментар