Здравейте!Отскоро,има няма 1 месец,сме с Фиат Улис от новите модели,2003г. с двигател Пежо-2000кубика,136 коня,бензин.Дотук добре-обаче-на 5 ден ни започнаха проблемите.Палиш,...и едва тръгваш,започва да глъхне и да се забива в земята.Минаваш над 2000 оборота и горе-долу бива,изключваш от скорост и...угасва.В момента е на последния диагностик в Сливен-номер 7.Видяха се в чудо-не показва грешки в електрониката,двигателя или каквото и да е друго-а на компютъра в колата показва дефект с изпускателна система.Светва лампата на чекинга на двигателя и върви в авариен режим-на 1000-1500 оборота.В Сливен няма такава кола и хората гледат все едно е извънземен кораб.МООООЛЯ ВИ-ДАВАЙТЕ МНЕНИЯ И СЪВЕТИ-още не съм й се нарадвала!Вече вместо да плащам на сервизи ще започна да вземам пари за оглед.Стана като маймунка на панаир!Поздрави! п.с.Забравих да пиша,че от време на време педалът на спирачките става твърд.Това пък от какво???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Еврован Фиат Улис глъхне и гасне
Collapse
X
-
...
Та...Проблемът е следния:Мерете си компресията на цилиндрите!На 3-те показва 12,на четвъртия-8,което значело или крив клапан или прегорял.В СФА искат 1800лв-ремонт и части.Плюс шлайфане на глава 250лв.Нали знаете да смятате? :D С части от магазин и майстор под ръка ще ви излезе около 300лв.В СФА-минимум 20 дни ремонт,защото нямат части и ще ги поръчват от Франция,а с обикновен майстор частите идват утре и колата е готова за 3 дни.Това са нашите неволи,ама "късмет"!
Коментар
-
...
Хора,не е това!Двигателят е на земята и се оказа,че всичко е наред!На теория тази кола е абсолютно изрядна и технически обслужена,ОБАЧЕ на практика не върви!Не знам ,ако я бяхме оставили в СФА ,какво щяха да ни обяснят после,след като проблема не е в клапаните?!Останаха бутала,сегменти и центровка...и ако и от тях не е...искам си парите!!!
Коментар
-
u_bo
и какво стана с кривия ? клапан имам предвид...къде ги намирате тия ’майстори’ само се чудя ????????
Коментар
-
Re: ...
Фиатка написа:Няма крив клапан!!!Няма нагорял!!!Май щяха само да вземат парите,може би!А относно майсторите-в Сливен няма "майстори",които можаха да открият какъв й е проблема на тази кола,та затова я закарахме в сервиза на "Пежо",белким там открият проблема,ама нейсе!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
u_bo
-
не се бъзикат ами имат предвид сервиз фиат в Ямбол.Пък ако това е капацитета на автомонтьорите в Сливен жалко, макар, че съм чувал за добри маистори.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
+1 За Ямбол при Христо!! Та тва ти е толко близоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар