dobrujanetza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо колата държи 1000 оборота..
Collapse
X
-
Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
-
Колега по принцип така трябва да е ам на мен като освободя и съм по инерция ми държи 1100 1200..преместих маркуча карах 2 дена и се оправи после го сложих пак и сега като карам грацко и на сфетофар или някъде другаде освободя и колата се движи с 30 40км оботорите ми застават на 1000 малко за замисля и пада на 900 850.Bravo 1.8 16v Gt
Коментар
-
темата е малко стара ама да пиша и аз. Имам 1.8 и нямам този проблем. Сестра ми има браво 1.2 16 и то прав така. Карах го при сервиз който се занимава само инталянки (няма да го назовавам по име) Казаха, че колата работи идеално и така работел този мотор. На диагностика не излизат грешки. Сутрин като я запалиш и като връща оборотите има леко припукване в по гърнетата, но това само след като запали и сама се изфорсира почти до 3к оборота. После няма ядове с работата на двигателя. След ревизия на главата е мотора. Предложения?? Дросела е каран за зануляване и аз съм му пускал с еку скан зануляване чува се как се мести и винаги така работи.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар