fuel injekcion написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо колата държи 1000 оборота..
Collapse
X
-
-
При движение на автомобила по инерция постъпва по-голямо количество въздух, отколкото когато работи на място. Така че според мен е напълно нормално това, което описваш. Моята, въпреки че е дизел по инерция държи 900об/мин, а на място- 850об/мин.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
dobrujanetza написа:simeon3000 написа:И откъде точно ще влезе този въздух в повече, когато дроселът е затворен?FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
Аз пак ще питам - като освободиш предавка при висока скорост, няма ли по същата логика и по същите причини оборотите да не са 1000, ами 1300-1400, примерно, и да спадат плавно с намаляването на скоростта?Местя темата в раздела за бензинови двигатели, защото това определено е проблем свързан с двигателя.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз пак ще питам - като освободиш предавка при висока скорост, няма ли по същата логика и по същите причини оборотите да не са 1000, ами 1300-1400, примерно, и да спадат плавно с намаляването на скоростта?Местя темата в раздела за бензинови двигатели, защото това определено е проблем свързан с двигателя.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
hamoto написа:Нека видим колко работи ще накарат да смени колегата! :DFIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
На мен ми се е случвало зимата в студа като запаля на изключена от скорост и натиснат съединител, като отпусна съединителя да паднат оборотитеТова не не бравото обаче, зимата ми влизат лесно скоростите . Явно е рядко маслото.Иначе и на мен ми се е случвало като ми играят оборотите като съм карал и спра на кръстовище отначало държи високи над 1200 и играят и после се пооправя. А и на мен ми се струва съмнително да набива чак пък толкова въздух в движение, то де се вика едно десет коня щеше да дига отгоре когато я цедиш на магистралата. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Проблема идва явно когато и се дава газ постоянно, а на място като е нали не се дава газ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар