Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с пунто 1.6 90hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с пунто 1.6 90hp

Здравейте колеги.Имам пунто от около 2 седмици и вече имам проблем.Пунтото е 1.6 90hp 1996 кабрио.Проблемчето е че почна да се дави не може да се изфурсира вече спря да пали.Преди като го запалвах палише с пълна газ и даржеше 1000 оборота пусна ли газта и гасне.Питах доста майстори и всеки ми казва различно може да е дачика на хол други викат слагаи газ и няма да имаш проблеми.Колата е имала газ преди това.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.

Збравих да кажа че изкарва искра на всички цилиндри бензиновата помпа подкача бензин просто вече не знам какво може да е

Коментар

Вероятно замърсени инжектори ако колата не е карана на бензин, напълно възможно е и бензинова помпа ако е оставяна без бензин, не изключвам и регулатор на налягането на горивото. Започни с бензинова помпа първо после регулатора, най малко пари отиват за диагностика там- измери налягането.
      Play Golf ,but not drive golf!!!
      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Сега пробвах откачих моркуча завъртях да паля и почна да тече бензин свещите са опушени направо са черни.

Коментар

satala написа:
          Сега пробвах откачих моркуча завъртях да паля и почна да тече бензин свещите са опушени направо са черни.
          E как я палиш на пълна газ ? Попринцип се пали без газ , само въртиш клуча и пали ... ми смени кабелите и свещите . На газ с какво си вероятн обикновенна газова ... може да иска някъф емулатор да се лъже ..
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
            satala написа:
            E как я палиш на пълна газ ? Попринцип се пали без газ , само въртиш клуча и пали ... ми смени кабелите и свещите . На газ с какво си вероятн обикновенна газова ... може да иска някъф емулатор да се лъже ..
            Тя е имала газова но е махната от предишния собстеник .И сега е само на бензин но когато искам да е запала я пала само с пълна газ , като запали работи на 1000 оборота пусна ли педала веднага гасне .Сега ще и слога обикновенна газ да вида дали ще върви на газ.Взел съм имолатор и съм почнал да е монтирам в момента.

Коментар

И ще и станеш баща.... съвсем

Коментар

харесва ми количката и не искам да е махна

Коментар

Под станеш баща имах предвид=че съвсем ще и е**ш майката. Моя съвет е да си я оправиш първо на бензин и тогава да слагаш газовата.Успех !

Коментар

ето го преди да го взема
                    Прикачени файлове

Коментар

провери свещите... има ли искра..!..провери и ангренажа..!
                      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Шом не даржи обороти и трудно пали , според мен е стъпковия мотор (тва го прави докато загрее после са опрая леко)
                        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

fuel injekcion написа:
                          провери свещите... има ли искра..!..провери и ангренажа..!
                          искра има агренажа е зацепен добре според беляските

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                            Шом не даржи обороти и трудно пали , според мен е стъпковия мотор (тва го прави докато загрее после са опрая леко)
                            проблема е че вече неиска и да пали само препуква и това е

Коментар

satala написа:
                              Fiat_Punto11 написа:
                              проблема е че вече неиска и да пали само препуква и това е
                              почисти си стъпковото моторче под дросела (то е за празния ход след като запалиш да си подържа сама обороти) ... или иди на диагностика да се закачат за компа той ще си каже какво го боли и защо не пали.Се пак затва има ECU да даде жокери каде я боли и сърби.Това не е нито ЛАДА нито москвич да гадаем какво и е Тя ще си каже сама (Щом имаш искра , сигорен ли си че и 4те инжектора впръскват гориво ? То бенз идва но колко инжекгора го впръксват?)

Коментар

Working...
                              X