Здравейте колеги.Имам пунто от около 2 седмици и вече имам проблем.Пунтото е 1.6 90hp 1996 кабрио.Проблемчето е че почна да се дави не може да се изфурсира вече спря да пали.Преди като го запалвах палише с пълна газ и даржеше 1000 оборота пусна ли газта и гасне.Питах доста майстори и всеки ми казва различно може да е дачика на хол други викат слагаи газ и няма да имаш проблеми.Колата е имала газ преди това.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с пунто 1.6 90hp
Collapse
X
-
Вероятно замърсени инжектори ако колата не е карана на бензин, напълно възможно е и бензинова помпа ако е оставяна без бензин, не изключвам и регулатор на налягането на горивото. Започни с бензинова помпа първо после регулатора, най малко пари отиват за диагностика там- измери налягането.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
satala написа:Сега пробвах откачих моркуча завъртях да паля и почна да тече бензин свещите са опушени направо са черни.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:satala написа:Сега пробвах откачих моркуча завъртях да паля и почна да тече бензин свещите са опушени направо са черни.
Коментар
-
satala написа:Fiat_Punto11 написа:Шом не даржи обороти и трудно пали , според мен е стъпковия мотор (тва го прави докато загрее после са опрая леко)>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар