след като продадох бравото и покарах 1 година астра бертоне , пак се връщам към фиат... искам да си взема купе 1.8 или 2.0 .... искам да чуя мнения за двата мотора .... рових в форума ама не намерих тема за разход ... също така ме интересува имат ли дебитометри и колекторите са метални нали ... че мисля да му слагам обикновенно газово... а и тея мотори в cars и mobile всеки писал коне квито му падне ... по колко магарета са под капаците им
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
няколко въпроса относно фиат купе
Collapse
X
-
Моето е 1.8 96-та и е с метални колектори, има и дебитомер. Обикновена газова все пак не ти препоръчвам да му слагаш. Конете са толкова да - 131, колата има вариатор, с който мени фазите на всмукателния вал, така че ако гледаш 1.8 като го запалиш се ослушвай дали тропа. Не, че е адската скъпотия особено ако си го купиш от чужбина но си е дерт. Компютъра и цялата електроника е изпълнение на Hitachi, за 2 години откакто е в мен нямам никакви забележки. За сега не съм открил някой дето да може да смени софтуера на такъв компютър, така че за чипове и ремап забрави. Относно разхода, като се изключат моментите когато имах проблем я с ламбда сонда, я с въздушен филтър (имаше спортен тип конус) дето едно, че смучеше горещ въздух от мотора и половината го натискаше капака му е около 12-14/100 градско в София (като се има в предвид, че карам и с една идея по-широки и по-високи гуми от заводските).Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
hadjiev написа:Колегa 1.8 е много добър мотор кaрaх го с обикновенно гaзовоДве години нямaх никaкви ядове после си взех2.0И се спукaх от ремонти и 1.8 е много по пъргaвFiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
12-14 е много голям разход. Аз го имам моето от 4-5 години. Разхода ми 10 в най-лошия случай. Извънградски пада до 8 - 8,5. Преди няколко месеца му сложих газ. Не ми се искаше, но цените на бензина ме изстискаха до край, а аз карам много. С газта разхода ми е с около половин литър нагоре от посочените по-горе
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар