Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем когато е студен двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем когато е студен двигателя

Здравейте колеги. Проблема ми е следния / 1. При палене на студен двигател по някой път не иска да държи обороти и сякаш не и достига гориво и втория проблем е че всеки месец сипвам по 20лв. бензин и изчезва няма миризма на бензин от никъде. Колата пали на бензин и след не повече от от 30сек. я прехвърлям на газ . С обикновенна газова съм. Фиат брава 1.6 103кс. 1996г.
    Фиат Брава 1.6 16V 1996г

20лв - 7.4 л.бензин Аха да отлепи от резервата предполагам по първия проблем му викат дюзи, евентуално
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Грешиш колега имам около 15-16л. бензин а и дюзите са чистени
      Фиат Брава 1.6 16V 1996г

Коментар

проблема е, че горивото и е повече, а не че не и достига общо взето ти препоръчвам да се примириш с това положение, щом можеш да палиш на бензин не се занимавай, ще набиеш много излишни пари и нерви и накрая шанса да успееш колата да върви добре на бензин е мнооого малък
        Брава 1.6

Коментар

nedialko- написа:
          проблема е, че горивото и е повече, а не че не и достига общо взето ти препоръчвам да се примириш с това положение, щом можеш да палиш на бензин не се занимавай, ще набиеш много излишни пари и нерви и накрая шанса да успееш колата да върви добре на бензин е мнооого малък
          Тук колегата е много прав
          niksan Fiat Brava 1.4 12v

Коментар

трябва ти ето този симулатор за ламбда сондата, http://www.aeb.it/products/emulators/472 , с един колега разработваме един симулатор, ако се окаже, че работи ще пиша, иначе ако не намериш точно този не се занимвай изобщо, особено с тези далновидни "диагностици", които си имаме
            Брава 1.6

Коментар

nedialko- написа:
              трябва ти ето този симулатор за ламбда сондата, http://www.aeb.it/products/emulators/472 , с един колега разработваме един симулатор, ако се окаже, че работи ще пиша, иначе ако не намериш точно този не се занимвай изобщо, особено с тези далновидни "диагностици", които си имаме
              пиши че и на мене ми трябва нещо такова
              Караи Фиат да тъй........ Фиат Брава1.6 16в

Коментар

Working...
              X