Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гумички или по скоро сегменти ....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гумички или по скоро сегменти ....

Днес направих профилактика на свещите че са на доста километри. И за съжаление свеща на 3 цилиндър беше омаслена Минал съм по пътя на сегментите.... Мокра свещ означава сегменти или може да е и от гумички. Колата върви прилично, държа я форсирана 4-5000 оборота няма бял дим (но като върна газта (гърнето е старо и припуква яко) излиза бял дим и после изчезва!?!?!? ) Казвайте.....
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

колко масло гори ,и на колко км е ? ако са реални разбира се
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Не знам колко реални макар че се съмнявам, 305 000км (както казах менил съм сегменти) харче 1,5 някъде на 10 000км
      Втората......пак същата!
      Punto75-Вече на жената!

Коментар

след смяна на сегменти пак ли толко гори 1,5
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

е беше отдавна (карам колата вече135000) ми известно време не го пипаше некъде 0,5 до 1л
          Втората......пак същата!
          Punto75-Вече на жената!

Коментар

Ако има голяма елипса цилиндъра дори и да имаш нови сегменти файда никаква.

Коментар

Припукването не е от тва нормално е особено ако нямаш каализатор и си със спортно гърне , колега пак си добре 6штом на 10 000 /1 литар свиркай си , вероятно ти са гумичките на клапаните станали на пихтия то като гледам е хубаво на 100 000 км да се семянт тея гумички , ама едвали някой си е напраел труда да ги барне от как е кола Добре си щом 1 литар на 10 000 , аз какво да кажа 1 литар на 1000 км
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

е вече не е 1л/10 000 повече станаха близо 2л...
                Втората......пак същата!
                Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                  е вече не е 1л/10 000 повече станаха близо 2л...
                  ти пък къде ги напрай тея 10 000 км ? аз са скъсах да карам има няма средно по 30 км на ден секи ден ,и едвам да съм напраил 10 000 км за година близо и има няма секи месец по 1 литар масло ... ти на 10 000 ти иска литар и половина 2 ... квое? Толкова дълго каране може и само гучмки да са смяна се пак ми се вижда нищо на 10 000 км 2 литра в сравние с моите литар на 1000 Ходи при някой майстор да ти ги смени без да сваля главата 6 лева са гумичките и труда кам 100-200 лева ... Иначе ако ти свалят главата илиза към 300 нагоре , ако ще сменяш и сегменти става към 500 За което се двуомя много ама ги нямам и си сипвам масло и таркалям :Д
                  >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

:D Колега за 5 годин съм направил 135 0000. Иначе за цени знам как стоят нещата че съм минал и през двете в началото. Въпроса ми по скоро е дали от гумички може да цапа свеща
                    Втората......пак същата!
                    Punto75-Вече на жената!

Коментар

bmahob написа:
                      :D Колега за 5 годин съм направил 135 0000. Иначе за цени знам как стоят нещата че съм минал и през двете в началото. Въпроса ми по скоро е дали от гумички може да цапа свеща
                      Малко я щадиш , вкарай в оборот :Д дъъ дъъъъ дъъъ дъъъ 6500

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                        bmahob написа:
                        Малко я щадиш , вкарай в оборот :Д дъъ дъъъъ дъъъ дъъъ 6500
                        Колега радвам се за теб но моята кола виждала доста пъти 6500-7000 об, но се изместваме от темата :D
                        Втората......пак същата!
                        Punto75-Вече на жената!

Коментар

не ми се вярва да са само гумички....на тия км дето минаваш може да и набиеш едни ризи с бутала ,сегменти и гумички и забравяш ама си е съпичко
                          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

май ще се ходи до банката
                            Втората......пак същата!
                            Punto75-Вече на жената!

Коментар

fuel injekcion написа:
                              не ми се вярва да са само гумички....на тия км дето минаваш може да и набиеш едни ризи с бутала ,сегменти и гумички и забравяш ама си е съпичко
                              Кви ризи, бутала и пуловери...
                              Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
                              X