Днес направих профилактика на свещите че са на доста километри. И за съжаление свеща на 3 цилиндър беше омаслена Минал съм по пътя на сегментите.... Мокра свещ означава сегменти или може да е и от гумички. Колата върви прилично, държа я форсирана 4-5000 оборота няма бял дим (но като върна газта (гърнето е старо и припуква яко) излиза бял дим и после изчезва!?!?!? ) Казвайте.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гумички или по скоро сегменти ....
Collapse
X
-
Гумички или по скоро сегменти ....
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
Не знам колко реални макар че се съмнявам, 305 000км (както казах менил съм сегменти) харче 1,5 някъде на 10 000кмPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
е беше отдавна (карам колата вече135000) ми известно време не го пипаше некъде 0,5 до 1лPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Припукването не е от тва нормално е особено ако нямаш каализатор и си със спортно гърне , колега пак си добре 6штом на 10 000 /1 литар свиркай си , вероятно ти са гумичките на клапаните станали на пихтия то като гледам е хубаво на 100 000 км да се семянт тея гумички , ама едвали някой си е напраел труда да ги барне от как е кола Добре си щом 1 литар на 10 000 , аз какво да кажа 1 литар на 1000 км>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
е вече не е 1л/10 000 повече станаха близо 2л...Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:е вече не е 1л/10 000 повече станаха близо 2л...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
:D Колега за 5 годин съм направил 135 0000. Иначе за цени знам как стоят нещата че съм минал и през двете в началото. Въпроса ми по скоро е дали от гумички може да цапа свещаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа::D Колега за 5 годин съм направил 135 0000. Иначе за цени знам как стоят нещата че съм минал и през двете в началото. Въпроса ми по скоро е дали от гумички може да цапа свеща>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:bmahob написа::D Колега за 5 годин съм направил 135 0000. Иначе за цени знам как стоят нещата че съм минал и през двете в началото. Въпроса ми по скоро е дали от гумички може да цапа свещаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
май ще се ходи до банкатаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар