Здравейте колеги. Появи ми се проблем с Марейката, понякога гасне. Това се случва рядко, но проблема се състои в следното: давам контакт, чува се помпата, изгасват лампи една след друга, не свети нищо жълто :D , паля, изфорсира се двигателя до 1200 оборота и стрелката започва да се колебае между 800-1100 оборота, ГАСНЕ... студен топъл мотор - няма разлика... Сменил съм датчик за ниските, датчик на коляновия вал, свещи NJK... Бях на елкон при спец по фиатките, всичко му е наред според него, само Ламбда сондата спираше и тръгваше, но като смених свещите си заработи нормално... Имам съмнения за стъпковият мотор, че е за смяна. Вчера го вадих, почистих го, карах извесно време насам натам и като ми се наложи пак да запаляя---- трагедия, отново проблемът ... :D Само мога да гадая... Ще съм благодарен на някой колега, сблъскал се с проблема, да сподели как го е решил.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Мареа 1.6 16в гасне, губи обороти-помощ :)
Collapse
X
-
Re: Фиат Мареа 1.6 16в гасне, губи обороти-помощ
adri0Marea написа:... Сменил съм датчик за ниските, ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
-
Re: Фиат Мареа 1.6 16в гасне, губи обороти-помощ
sok1 написа:adri0Marea написа:... Сменил съм датчик за ниските, ...
Коментар
-
fuel injekcion написа:то май щом го прави и на студен мотор не е стъпков ?Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Пробвай, но да знаеш, че се правеше някакво обучение на МПХ. Потърси из форума, имаше такива теми.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар