wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Богата смес
Collapse
X
-
Ще го имам в предвид това с адаптацията на ЕКУ-то когато отида на диагностика. За момента нямам абсолютно никакво свободно време освен в неделя когато никой и ништо не работиДнес колата седя около 5 часа с откачен акумулатор, след което го закачих и направих самообучението на мпх-то (запалих без никакви консуматори и без да пипам газта и така докато загрее и пусне перката) но промяната беще към по-зле. Преди когато запалех морора тръгва да притриса, дави се и работи неравномерно на около 1100 оборота и след около 3-4 мин без да пипам нищо следваха 2-3 леки изфорсирвания с около 500 оборота и оборотите падаха плавно и заковаваха 950 и мотора заработваше равномерно. Сега след самообучението паля, леките изфорсирвания вече ги няма, мотора се дави, притриса и работи неравномерно и така чак докато загрее. Също така реших да я "изпъна" яко с идеята ако има някакви запушвания да се продухат (на 2-ра до прекъсвач - 120 км/ч) Ефект никакъв. Забелязах също, че когато я пусна на скорост и рязко отнема и подам газ следва замисляне, силно пропукване и чак тогава поема подадената газ. За сега само споделям проблемите докато не отида на диагностика, когато имам време
Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
-
днеска оправих поредното пунто беше на път да роди от бедни смеси хора без широколентова сонда всичко си е хвърляне на боб за самите диагностици дето си мислят че правят диагностика колата може да си мисли че е едно а то в същност да е съвсем друго и от там да идват проблемитеPower Under Pressure
Коментар
-
Прекъсвач на 7200 - и да прави 120. Сменял съм скоростна кутия и тази е с по-дълги скорости от оригиналната ако това е от значение. Толкова показва уреда, но щом пък е толкова невъзможно може и да не е верен. Ще го пробвам това с ЕКУ-то, но после трябва ли да му правя някаква адаптация и как?Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
-
biricata написа:Пак казвам, че не претендирам за скорост. Такива данни показа уреда и ги споделям. Гумите са 195/55/15. Темата ми е за проблем със горивната смес а не колко вдига бангиятаБрава 1.6
Коментар
-
nedialko- написа:аз лично не съм ходил, един колега ми каза за там, някъде около затвора е сервиз е, абе ще го намериш спираш някъде и пеша за 10 мин макс си го намерилно бош тестер ще ти свърши работа
като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар