Здравейте колеги Така имах 1 случка с колата бях я позагрял повече доста повече но не и да пригрее оправих я оставих я да изстине наливах антифризи и води обезваздушавах я всичко супер след няколко дни колата буквално ме устави бях със 5 литра и отивах към бензиностанцията но не стигнах Колата започна да се дави : 1воначално си казах е 5 литра вероятно не достига бензин до помпата или нещо такова въпреки че бях на прав път не на байр По лошото е след това на 3тото завъртане да запаля двигателя получи адцките вибрации и метафорично казано щеше да се откъсне от тампоните (беше толкова зле че ми беше чак смешно :D ) след наливането на още 5 литра бензин всичко се оправи и си карах безавариино но от тогава имам следните проблеми : Колата започна да гълта като браво ХГТ че и отгоре а е пунто 1.2 75 магаренца засякох я за 50 километра ми изгори около 8-10 литра В ниските е много мудна и при по рязко натискане на гаста от 1000 оборота примерно преглъхва за момент и тогава тръгва да опъва бавно а във високите е малко по добре но не както преди Загрява по бързо до нормалната си работна температура но след това спира да грее О.оВъзможно ли е при това тресене на мотора да е прескочил зъб въпреки че ангренажния ремак не хлабав но найстина си беше сериозно както казвам щяха да се откъснат тампонитеХайде колеги нека да погадаем ПП.: случката със загряването се случи след като ме остави колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат пунто
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар