има му неЩто на моито фиатче ама идея си нямам какво мисля тези дни да го закарам на диагностика да видим как е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo HGT тромаво защо ?
Collapse
X
-
специално за колегите които твърдят че въртящия момент печелят състезанията ... се разрових ис нета и намерих този клип....http://vbox7.com/play:fdc5acad
Коментар
-
При гонка въртящия момент не играе никаква роля.При Бравото момента е на 4000 оборота,а тези обороти се държат само на старта и след това какво става газ до 7000об./мин.,следваща предавка пада до 5500-6000 и пак нагоре.При гонка роля играе мощността.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Куц кон не съм писал никъде. Бравото си върви, но не очаквай да бие всяка една кола при всяко едно обстоятелство само защото си мислиш, че като е 154 коня няма равно. Мен с купето ме е смачквала Ксара 2.0HDi VTS - някой пробвал ли е да гони такава кола да види за какво става въпрос ? Че се води и 110 коня на всичкото отгоре. Наскоро собственика е чипоса и стана още по-пъргава. Както и да го гледаш Фиат-а за да достигне максималната си мощност иска доста по-високи обороти. Ако се състезавахте до максимална скорост сигурно щеше да начупиш "печката" както си трябва и днес да си спокоен и горд собственик на хгт, но на "ластици" с този дизел трудно ще се оправиш.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
При нормално каране въртящия момент е важен ,но при гонка конете.Дават максимален момент при някакви обороти,но от там нагоре момента намалява.Вярно е и че ако рендето е пипано ще те размаже.И още не трябва да изцеждаш до прекъсвач,в много високите вече има забавяне.На бравата с ск от брава 2001г съм качвал на втора 120 на газ,но след 90 -95 качваше бавноFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Svilen90 написа:еми до прекьсвача на 2-ра предавка тоест до 100 километра и беше с малко повече от кола пред мен... и се спрях доплака ми се..
Коментар
-
та чувам много отзиви реното е напълно стоково.... аз сьм го карал от софия до тук авера ми като го земаше и не твърдя че бравото ми е самолет а просто искам да си влиза в нормата.. защото на мен не ми се свидят средства.. просто го закарах на сервиз.. и едиствено казаха че катализатора е запушен като проблем и само на диагностика не сум го носил до сега все нещо му има за това се обръщам към вас за да се реши проблема.. ако някои знае във варна някаде кадето могат да и направят диагностика... старателно нека сподели...
Коментар
-
сега идвам от сервиза... и маистора тамън расглобяваше колекторите щото било мазно около тях... макар че незнам какво може да значи това ...и имам две питания ако махна катализатора защо ще има разлика вьв вървежа и няма ли като се махне да стане по шymna колата и това налагане на дебитомера на помпата да се види такали да разбирам... ? и към Ензо коя компресия да се провери че не разбирам много много..
Коментар
-
Svilen90 написа:сега идвам от сервиза... и маистора тамън расглобяваше колекторите щото било мазно около тях... макар че незнам какво може да значи това ...и имам две питания ако махна катализатора защо ще има разлика вьв вървежа и няма ли като се махне да стане по шymna колата и това налагане на дебитомера на помпата да се види такали да разбирам... ? и към Ензо коя компресия да се провери че не разбирам много много..Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
а нали ако са износени сегментите ще гори масло а от 3 седмици от както го имам си гледам щеката и не е мръднало ...и пак за катализатора не ми прече да го махна но също така не ми прече да го подменя....ако не става по шумна като се махне катализатора да го махам а ако ще става по шумня да го сменям.... за това които е запознат моля да сподели
Коментар
-
запушения атализатор не позволява нормалното изпускане на отработените газове колата сава по мудна/спъва се.Неизправен катализатр може да свали мощноста на автмобила до 50% на мястото на катализатора сложи газоусикоител мисля че му викаха резонатор.Колкото до дебита ставаше въпрос за това какво количество бензин е способна да осигури помпата.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар