Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo HGT тромаво защо ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито колега,карай си я със здраве и занапред внимавай със майсторите
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Благодаря мисля вече да мисля за оптичния тунинг но ще кача снимки във раздел тунинг.. за мнения и така да я правя..

Коментар

ето снимки на моито скромно браво
        Прикачени файлове

Коментар

Еиии браво колега със здраве да си я караш и много да си те радва за напред...А добре как я чувстваш без катализатор ?
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

еми вчера за пробра на аспаруховски мост се дърпах със едно бмв 745i и да ви кажа до 200 съвсем малко ми дърпаше не да кажеш да ме направи на мармалад съвсем сносно бях зад него бе да ви кажа доволен съм

Коментар

колеги днес.. колата ми странно загря 2 черти след средата като я карах в задръстване.. и след като излязох от него загряването спря някои има ли идея защо може да етермостат и водна помпа са проверени не е от тях.. някакви други идеии

Коментар

Съвсем нормално е особенно в задръстване. Провери си реостата за 1-ва степен на перката за всеки случай !
                Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
                Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

значи много съм чел за хгт-то че трудно се охлаждало защото нямало място от големия мотор.. но понеже имам 2 фиата единия 1.4 а другия 2.0и този които е 1.4 само в задръстване заграва малко преди средата а хгт-то но стоп е до средата но неска като дигна 2 стрелки на средата това си е 1 чертичка преди червеното и някакси не ми се струва нормално....и на мен ми се струва че първата степен на перката не работи ма ми казаха че може да е от датчика на перката

Коментар

Ако е от датчика (термошалтера) няма въобще да пуска перка нито на 1-ва нито на 2-ра. Във форума има мнооого изписано за загряването на фиатките. А относно датчика ако ти е от полза ето ти моя тема със смяната и устройството на цялата схема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...794&highlight=

Коментар

щом казваш че не е от датчика какво остава догава.. да се гледа че маистора които ми гледа колата каза че наи вероятно е тои

Коментар

Гледай сега... Термодатчика или работи или не. Няма вариант само на 1-ва или само ма 2-ра да работи. Ако е от него при загряване спрелката ще отиде в червеното т.е. перката няма да включи въобще. Най ветоятно е да си за реостат, но може и да е здрав. Провери го първо него.

Коментар

в интерес на истината когато чакаше да се пусне перката маистора като позагря на място колата се пусна 2-ра степен на перката.. 1-ва не я видях

Коментар

Значи е от първата степен,но може и от термостата да е.Моя го приспособих от опел и на моменти малко вдига защото обърках числата,трябва да отваря на 87 а аз сложих на 92.И на бравата имах проблеми с оригиналния.Оправи първата степен и измий радиатора отвънка
                            FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

отиваш при майстора и му казваш да провери реостата, намира се в долния ляв ъгъл, може да му е нагоряла буксата, а може и да е заминал, нов беше около 20 лева, при мен беше нагоряла само буксата, минах само с кабелни обувки и лустер клеми, успех
                              Брава 1.6

Коментар

Да попитам как се проверява дали и двете степени на перката работат.Извинявам се за спама.
                                "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Working...
                                X