Честито колега,карай си я със здраве и занапред внимавай със майсторите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo HGT тромаво защо ?
Collapse
X
-
значи много съм чел за хгт-то че трудно се охлаждало защото нямало място от големия мотор.. но понеже имам 2 фиата единия 1.4 а другия 2.0и този които е 1.4 само в задръстване заграва малко преди средата а хгт-то но стоп е до средата но неска като дигна 2 стрелки на средата това си е 1 чертичка преди червеното и някакси не ми се струва нормално....и на мен ми се струва че първата степен на перката не работи ма ми казаха че може да е от датчика на перката
Коментар
-
Ако е от датчика (термошалтера) няма въобще да пуска перка нито на 1-ва нито на 2-ра. Във форума има мнооого изписано за загряването на фиатките. А относно датчика ако ти е от полза ето ти моя тема със смяната и устройството на цялата схема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...794&highlight=Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
-
Гледай сега... Термодатчика или работи или не. Няма вариант само на 1-ва или само ма 2-ра да работи. Ако е от него при загряване спрелката ще отиде в червеното т.е. перката няма да включи въобще. Най ветоятно е да си за реостат, но може и да е здрав. Провери го първо него.Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар