Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo HGT тромаво защо ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Bravo HGT тромаво защо ?

Здравеите колеги от 1 месец притежавам HGT-to Но несщо е тромаво случаят е следнияАвера ми кара рено мегане 2005 година седан 1.9 dci 120 hp и решихме на една права на маитап да ги пробваме с което аз бях обеден че няма шанс реното на приятеля мино тръгнахме от 2-ра на 40 км в час при ряското подаване на гас след секунда две реното на приятеля ми почна да се откъсва от мен и аз да оставам зад него....за мен това някакси ми се струва нереално... при положение че бравото ми е по леко по мошно и е бензиново... а останах на зад..и ако някои има идея какво може да е здало багажа че това рено така да ме дърпа моля ако някои има представа да помогне.Благодаря предварително

Разликата във въртящите моменти каква е ? Конските сили продават колите, въртящите моменти печелят състезания.
    Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

186Nm при 3750 об.мин. срещу 270Nm при 2000 об.мин. ето тук е разковничето. Diesel Power
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Добре де ,а защо тогава при една и съща кола , с еднакви коне ,но едната дизел а другата бензин разлика в ускорението и макс. скорост или няма или е съвсем минимална? По-скоро нещо по бравото не е наред, или реното е пипано софтуерно.
        Фиат Крома 1.9 16v+
        Фиат Браво 1.6 16v
        Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

незнам аз наистина не разбирам но... тези дизели не мисля че са самолети..... то ако е така сички спортни коли щяха да са дизел.....причината поради която си купих браво ХГТ беше че тука ис форумите като чета има добри отзиви точно за този мотор....да поясня бравото е 2000 г това което е вис мотора 154 коня... и това рено ме направи смешно ако ми кажете каде да погледна като евентуален проблем... защо примерно не върви.. казаха ми свещти кабели погледнаха ги в сервиза казаха че са много добре... палят мотора казват че работи перфектно....... днес един авер дето е по чат от мен му замирисало нещо и ми вика имаш запушен катализатор и от него може да не върви но понеже не разбирам пак споменавам а доста съм чел тук ис форумите и има доста които са по компетентни от мен и моля ако имат нещто на предвид да споделят...

Коментар

Конските сили продават, въртящия момент печели състезания.

Коментар

по думите на siluro Airfan колата ми е куц кон и секи които я хване няма значение дизел бензин ще прави на мармалад......

Коментар

Svilen90 написа:
                по думите на siluro Airfan колата ми е куц кон и секи които я хване няма значение дизел бензин ще прави на мармалад......
                Това е твое твърдение, не мое.

Коментар

аз просто исках да се допитам до вас относно колата мислеики че и има нешо и за това пада от точно това рено... но по думите ви и чисто ново да е хгт-то пак щеше да падне от това рено..

Коментар

Не гледайте въртящия момент , няма начин дизела да бие хгт,освен по икономичност
                    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

янко написа:
                      Не гледайте въртящия момент , няма начин дизела да бие хгт,освен по икономичност
                      С едно условие, колега - ако не е пипано софтуерно.Ако си е със стандартните 120 коня и Бравото ти е изправно, няма начин да те бие. Не спомена до каква скорост се състезавате.
                      FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
                      LPG System BRC Just

Коментар

вищте аз наистина не разбирам и за това питам едни казват нормално е да падне по малко въртящ момент друк не ако този които мисли че не сум паднал от липсата на повече въртящ момент моля да пише да каже някаква идея какво може да му е за да е по тромаво защото лично гледах един саит във интернет в които пише относно 2-те коли това за реното - двигателят може да произведе са съответно 299 Нм при 2000 об/мин и 88 кВт / 120 к.с. при 4000 об/мин.За 10.70 с автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч.за фиата - Двигателят развива максимален въртящ момент от 185 Нм при 3750 об/мин и максимална мощност от 113 кВт / 154 к.с. при 6500 об/мин. Автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 8.00 с. това пише в за двете коли но въпреки това колата ми падна от това рено... и ми се струва че нещо му има за това се обърнах към васлично аз много ми харесва автомобила знам че не е някоя голяма бегачка просто искам да си върви сносно лека по лека си го правя тамън онзи ден ми приклучиха кожения салон в него и стана много добре но искам и двигателя да е добре..

Коментар

еми до прекьсвача на 2-ра предавка тоест до 100 километра и беше с малко повече от кола пред мен... и се спрях доплака ми се..

Коментар

Svilen90 написа:
                            еми до прекьсвача на 2-ра предавка тоест до 100 километра и беше с малко повече от кола пред мен... и се спрях доплака ми се..
                            може би ако си вкарал 3-та..вместо да си на 2-ра в прекъсвач можеше да сте равни де да знам...попринцип съм карал такова браво и ви върви на врата
                            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

ами фиата ми е силен във високите обороти.. и именно за това а и както каза ти да сме наравно но аз си мисля че трябва аз да го дурпам с 1 2 коли а не то мене..

Коментар

Working...
                              X