Здравейте, не карам фият но ми трябват сегменти с размер 82мм за ладов мотор, които от своя страна имат родствена връзка с Фиат.Също така ме интересува какви сегменти слагате на колите си и кои според вас са най-сполучливи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои двигатели на Фиат са с 82мм бутала?
Collapse
X
-
Re: Кои двигатели на Фиат са с 82мм бутала?
axlastro написа:Здравейте, не карам фият но ми трябват сегменти с размер 82мм за ладов мотор, които от своя страна имат родствена връзка с Фиат.Също така ме интересува какви сегменти слагате на колите си и кои според вас са най-сполучливи.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Значи въпроса не е да слагам ладови сегменти на фиатов двигател, а обратното. Фиат не карам, поне засега.Въпроса е, че освен размер на буталото имаме и дебелина на сегментите, а при ладовия мотор те са съответно те са 1,5 и 2 мм за компресионните и 4 мм за масления. Може би би следвало да търся каталог за съответните изброени от вас двигатели. Засега проучването ми показва, че на повечето нормални коли масления е далеч по-тънък и това би било сериозен проблем.
Коментар
-
Сегментите имат и други размери, а не само диаметър.Иначе на 2.0 20V буталата са 81,952-81,962ммСегментите дали ще станат е божа работа.Присъединявам се към мнението за завода в Разград.LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
FIAT STILO 1.6 16V 2002г.
Коментар
-
Re: Кои двигатели на Фиат са с 82мм бутала?
axlastro написа:Здравейте, не карам фият но ми трябват сегменти с размер 82мм за ладов мотор, които от своя страна имат родствена връзка с Фиат.Също така ме интересува какви сегменти слагате на колите си и кои според вас са най-сполучливи.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
колега това е размера на сегментите браво 1.6 16в в 103 коня Ф 86.40 - 1.5/1.5/3 http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
на браво 1.8 16в.ГТ са този размер дето търсиш 82.00mm - 1.2/1.2/2.0 http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Дотук от търсените параметри, не се сещам за Фиат, който да отговаря на тях. Макар да има Фиат с 82 мм цилиндри, до дебелините на сегментите са мнага по-малки от търсените от колегата. На търсените от него размери отговарят само 1.8 NORD моторите на Алфа. Говоря за старите мотори на Алфа (не фиатски с емблема на Алфа) монтирани на Алфа 75, Алфа Жулиета, алфета и т.н. Само те имат дебели сегменти и са 82 мм в диаметър.
Коментар
-
bobi_33 написа:Дотук от търсените параметри, не се сещам за Фиат, който да отговаря на тях. Макар да има Фиат с 82 мм цилиндри, до дебелините на сегментите са мнага по-малки от търсените от колегата. На търсените от него размери отговарят само 1.8 NORD моторите на Алфа. Говоря за старите мотори на Алфа (не фиатски с емблема на Алфа) монтирани на Алфа 75, Алфа Жулиета, алфета и т.н. Само те имат дебели сегменти и са 82 мм в диаметър.LANCIA DELTA '98 1.6i, 16V LANCIA Y '97 1.2 Mono
LANCIA KAPPA SW Pinifarina 2.4 TDS '98г.
LANCIA LYBRA 1.9 JTD 2000г.
FIAT BRAVA 1.6 16V 2000г.
FIAT STILO 1.6 16V 2002г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар