Колеги здравейте!Искам да попитам:след основен ремонт на двигател,става въпрос за Брава 1.4 12v.След 1700км. пробег се появи масло в радиатора?Главата е шлайфана,надута и т.н.Кажете ми възможните причини А и сменени сегменти :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
След основен ремонт???
Collapse
X
-
Re: След основен ремонт???
Николай Илиев написа:Колеги здравейте!Искам да попитам:след основен ремонт на двигател,става въпрос за Брава 1.4 12v.След 1700км. пробег се появи масло в радиатора?Главата е шлайфана,надута и т.н.Кажете ми възможните причини А и сменени сегменти :D
-
nsn написа:тя главата хубаво е проверена но дали хубаво(правилно) е стегната а и може блока да е кривniksan Fiat Brava 1.4 12v
Коментар
-
nsn написа:колата прегрявана ли е преди ремонта а и този сервиз ми се струва доста съмнителен при другата кола какво се оказатози двигател има ли охладител на маслото(между блока и масления филтър)като на жтд-тоniksan Fiat Brava 1.4 12v
Коментар
-
Николай Илиев написа:Сменихме гарнитурата.И ще видим как ще е?Ако е спукан блок няма ли да почне веднага маслото да влиза в радиатора?Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Николай Илиев написа:Сменихме гарнитурата.И ще видим как ще е?Ако е спукан блок няма ли да почне веднага маслото да влиза в радиатора?niksan Fiat Brava 1.4 12v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар