Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Демонтаж и монтаж на инжектори на брава 1,6.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Alex_RT написа:
    Може ли разсянения как точно става ресета. До сега съм я закачал 2 пъти и първия път изчистих грешките. Направих адаптация, но не много като хората понеже колата беше топла. След няколко дни пак същата песен. Закачих я пак , този път нямаше грешки. Направих адаптация , както си му е реда на последното меню F7 и Self adaption reset и нищо. Върнах от контакт, запалих и никакъв резултат.Явно греша някъде. Гледам по менютата на ФЕС и никъде не виждам ресет. Ще бъда благодарен ако дадете точна информация.Възможно ли е бобината да е скапана и същевременно на газ колата да пее?Предварително благодаря !
    Ако бобината ти е скапана и на газ ще зле. Аз ползвам Виза. На ФЕС също трябва да го има и сигурно е дето си го писал. За мен лично този компютър е нещо, с което не искам повече да си имам работа. Доста са ми минали през ръцете, но този ме е вкарвал в чудо до степен колегата с право да каже - докарах ти я работеща, сега не пали.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Направих ресет и адаптация и всичко си дойде на мястото. След това я покарах и отидох да видя как са свещите понеже не са сменяни отдавна , а и самата кола много не ми хареса как върви, не че е лошо, но някак малко по мудна. Оказа се че и 4 -те свещи са с електрод , който е вече на елипса и са доста черни.Измерих компресия на мотора- даде на 2 цилндъра 11,5атм., на един 11атм., и на един 12. атм. -дали е добра или лоша компресията незнам.Аз я карам колата вече 110 000 км на газ само почти 6 г,а по табло е на 180 000. Покарах колата още след това и имаше редки припуквания , може би 1-2 пъти. Сега чакам днес да вземем свещи и да ги сменим и ще пиша пак дали има или няма промяна. Незная дали след смяна на свещи трябва да правя адаптация пак....
      Play Golf ,but not drive golf!!!
      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Working...
      X