Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Фиат Стило 1.6 .. 101 hp .. бензин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с Фиат Стило 1.6 .. 101 hp .. бензин

Колеги колата губи обороти като се запали .... в движение няма никакъв проблем .. на кръстовищата ми гасне .. водих я на сервиз ..2 пъти се мъчиха ... и не стааава ... преди да отида да ми направят профилактика на колата всичко беше наред .. а сега и *баха .... включи ми се даже днес резервния режим .. с който се поддържат 900 оборота .. което е нормално , но свети тая жълта лампичка и дава че има проблем с двигателя.... Споделете ако имате идеи от какво е и ако някой е имал такъв проблем , как го е решил ? Благодаря ви предварително !!!

Колега, първо темата не е за тоя раздел, второ каква е колата дизел, бензин и трето като я водиш на сервиз показвали някакви грешки?
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Извинявам се много , но не знаех къде да питам ... нека админите я преместят .. 1.6 .. 101 hp .. бензин .. и да сега показва грешка ... свързана с работата на двигателля ... както казах една жълта лампичка .. ама не мога да ти опиша точно

Коментар

Добър вечер колега, гледам че си от Стара Загора. Отиваш във Венера сервиз и ще ти я оправят няма да имаш никакви кахъри

Коментар

Аз имах подобен проблем с оборотите, давам и газ а тя не реагира 900 и не мърда и се оказа дроселче

Коментар

Working...
          X