Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съединител Брава 1.2/16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съединител Брава 1.2/16в

Здравейте отново колеги ! От 2-3 дни имам проблем с съединителя (или поне така си мисля ) на мойта мила Бравичка . Както всичко си беше ОК ,оставих колата на паркинга пред нас вечерта ,ставам на сутринта ,паля ,натискам съединителя (не вие ,не скърца) тръгвам да включвам 1-ва ,но въобще не влиза. Изключвам двигателя ,натискам съединителя ,влизат всички без проблем . Паля колата ,пак не става ,все едно има стена пред всички скорости (освен 3-та с по силен напън влиза). Тъй като колата ми трябваше спешно ,реших да рискувам и да я карам . Включвам 1-ва на изгасен двигател ,паля и тръгвам ,2ра и 3та влязоха малко трудно ,но се справих някак си. Покарах я малко и си викам ,кво ше права на светофарите ,гася я ,включвам 1ва и пак така ,НО спирам на 1ия светофар ,при запален двигател , пробвам да включа 1ва и си влезе почти плавно без никакви проблеми (2ра и 3та също) . Прибирам се пак в нас ,оставих колата ,пих едно кафе за бързо и викам ,чакай пак ,да пробвам ,паля я и пак не щат да влезе нито 1 скорост. Преди 1 год. пак си имах проблеми с съединителя ,тогава направо и жилото се скъса ,и смених всичко ,но май са си оставили ръцете тия боклуци .Не мисля ,че за 1 год. ползване пак ще замине ,но явно на там са тръгнали нещата. Кажете според Вас ,дали може да е друг проблема и дали някой знае добър сервиз в който се занимават с тези проблеми в Младост . Благодаря Ви предварително !

Не е зле да кажеш какъв е двигателя ,ама сигурно си е съединителя проосто този път сложи по-добър да не са сложили някой ментак >?
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Working...
    X