Виждам колега,че си ентусиазиран и ти пожелавам успех с ремонта.Ще видиш.че ще обикнеш още повече тази кола и тя ще ти се отблагодари.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с двигател браво 1.6
Collapse
X
-
FGRC написа:Виждам колега,че си ентусиазиран и ти пожелавам успех с ремонта.Ще видиш.че ще обикнеш още повече тази кола и тя ще ти се отблагодари.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Направи си колата и си свиркай.както каза колегата по-горе ще я заобичаш още повече.На мен цялата ми компания ми казва,че съм луд да правя такива ремонти,че не си заслужавало,но манията е голяма болест Аз си мислих,че при мен проблема е само в гумички и сегменти,а се оказаха и рапределителни валове и разходите ми не са малки,но не съм се отказал още.Бъди инат и си я направи и си я карай.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Бре, доста зор видях да мъча да отвия шпилките, които са на изпускателния колектор и на които се навива двойника, слагах им контрагайка и не се отвиват, ако им вкарам още сила, може и да се скъсат, а ми писна чепа всичко да е по трудния / аре пак разпробиване и метчици, то вече и свредла няма като хората в тая държава!/ начин, дали ще пречат на фрезиста да тегли един вятър на тая повърхност без да свалям шпилките? На пръв поглед ми се видя невъзможно, все ще остане нещо да задига, а ми се ще да млъкне тоя ауспух вече Не знам какво представлява режещия инструмент на фрезата, дали ще е с по-малко сечение нещо, та да обиколи шпилките. Налях ги хубаво със спирачна течност и ги поочуквам, та да се размърдат, та да видим. Излязат ли, май е най-добре да ги сменя.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
ivailo rachev написа:За шлайфането на главата няма да пречат шпилките,ако не са толкова заминали въобще не ги сваляй.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Автомобила готов, не е вървял толкова добре откак го закупих, купих двигател от колегата @kuncs от София, много читав човек, а колата му е в перфектна форма, има още доста останали перфектни части. Сменихме вложките на главата и я отремонтирахме в сервиза на Иво, @Pininfarina - много свястно момче от форума на алфа ромео, обича да дава живот на италиански красавици тук във Варна Докато трая цялата сага, грях да ми е на душата, но се оглеждах всеки ден и за нещо друго в мобиле, ами до 1999-та и до 2666 лв бензин с 4 врати нищо не ми се виде кой знае колко по-различно или по-смислено от моето, затова реших да си я карам и как няма, след като носи духът на Фиат 124 абарт рали?!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар