Пробвал съм с друг акумулатор няма ефект колеги
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1,6 16 103к. не завърта стартера при загрял двигател
Collapse
X
-
pantokrator написа:Пробвал съм с друг акумулатор няма ефект колегиNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Колеги, аз имам същият проблем от 2-3 месеца! Като загрее колата, стартера въобще не върти! Но днес, дори и на студен двигател стартера не иска да завърти... И се наложи да побутам которника :D Колата е Marea 98 16/16v weekend... Някой ще каже ли къде е точно стартера, че не го видях одеве в тъмното, да проверя поне клемите...
Коментар
-
Ей толкова писане за проблем срещан при всички коли, оказал се втулки на стартера, това го знаем още от жигулите на времето. Това го написаха доста от колегите, свали го най-после този стартер и му провери за втулки, четки, бендикс.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Явно всички с 1.6 ще минат през тоя проблем, и е интересно, че при другите модели го няма. При мен също го имаше. Диагностиката не показа грешка, покарах един ден с друг акумулатор и уж проблемът изчезна. Купих си нов, но след един месец пак същата работа. Накрая нещата все пак опряха до стартера, ремонтен комплект за стартер май се казваше, за около 60лв. Първо се почва от най-очевидната причина за проблема, а според моите скромни знания и опит по въпроса, датчиците са последни в списъка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар