Колеги утре съм в бокса, кажете моля кои носачи (марка) са за предпочитане? Четох в 1-2 теми но само "черен списък" открих, не попаднах никъде на "качествените" марки..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на предни носачи на Брава
Collapse
X
-
Аз минах вече над 20 хил с рециклиран шарнир. Един от тампоните, които сложих леко скърца и ще се наложи да го сменя. Разскърца се над 18 хил някъде.Имам други сменени тампони, които карат вече 35 000 хил.Препоръчвам да си рециклираш шарнира и да си сложиш тампони на стария носач.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Благодаря за отзивите! Всъщност не се наложи смяна.. Като минава прегледа преди 10-тина дни, единия тип гледа отдолу и ме притесни с думите "носачите ти за смяна". та затова реших да се консултирам за марката..Рециклирах шарнирите миналата година, леко се разтропа предницата но то май е от амортисьорите, левия е почнал да сдава багажа. Това констатира майстора, даже я покара малко след огледа и каза че мога да карам без да се притеснявам. Евентуално след зимата ще го посетя за нов оглед. То из тези трапове дето караме, и нова кола ще се разтропа..... Ще запомня марката Фрап, благодаря отново! Леко и безаварийно каране колеги!1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
-
Твърдо не на OCAP, страшни боклуци и най много 5к км. искараха..... шарнирите бяха пред изпадане от леглото а предните тампони изпаднаха при демонтажа им! По скоро рециклаж ако старите са ти оригинални, мисля че TRW бяха оригиналнитеАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
FireBlade написа:Твърдо не на OCAP, страшни боклуци и най много 5к км. искараха..... шарнирите бяха пред изпадане от леглото а предните тампони изпаднаха при демонтажа им! По скоро рециклаж ако старите са ти оригинални, мисля че TRW бяха оригиналнитекато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Точно пък от АХМ не му препоръчвай да купува носачи. Продават най-големите боклуци, споменати тук в темата. Това че са известни и рекламирани, и дават отстъпки не прави частите им качествени. Лично мнение, не ангажирам никой с него да го приема за правилно."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:Точно пък от АХМ не му препоръчвай да купува носачи. Продават най-големите боклуци, споменати тук в темата. Това че са известни и рекламирани, и дават отстъпки не прави частите им качествени. Лично мнение, не ангажирам никой с него да го приема за правилно.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Качеството на носачите трябва да го мерим не на хил.км., а на брой преминати дупки, или за още по-точно на брой изправяне на джантите. :DДа бяхме с нормални пътища да е в километри, ама то нашето е като част от лунния пейзаж. Не знам за другите градове, ама тук във Варна положението е уникално зле. Преди няколко седмици ходих до Стара Загора, минавайки през Бургас и за целия път не видях толкова дупки/неравости колкото за няколко стотин метра във Варна и за съжаление това е без да преувеличавам.
Коментар
-
Synthy написа:Точно пък от АХМ не му препоръчвай да купува носачи. Продават най-големите боклуци, споменати тук в темата. Това че са известни и рекламирани, и дават отстъпки не прави частите им качествени. Лично мнение, не ангажирам никой с него да го приема за правилно.като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар