Здравей те колеги в момента карам Рено шамад(19) 1.9 ДТ но ми се иска да мина на Фиат Браво за 1.6 103 коня не ми се плащат данаци а съм чувал че 1.4 12в има ли фабричен дефект с някои от валовите .Очаквам вашите мнения . Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно Фиат браво
Collapse
X
-
също има и 100 16В - след 99 г, който май е 101 коня (гледай в документите) и пак е с малкия данък. само че е с пластмасови колектори и ще иска газов инжекцион. браво такова се намира - даже скоро гледах едно май в нашия форум. брава - на практика не. тъпото е, че май няма халогени фабрично, ама винаги можеш да смениш бронята.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:също има и 100 16В - след 99 г, който май е 101 коня (гледай в документите) и пак е с малкия данък. само че е с пластмасови колектори и ще иска газов инжекцион. браво такова се намира - даже скоро гледах едно май в нашия форум. брава - на практика не. тъпото е, че май няма халогени фабрично, ама винаги можеш да смениш бронята.
Коментар
-
може, затова писах "май". обаче 100 16В има - например осмата снимка на http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&f1=detailsи на бас, че е регистрирано като 100 коня.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
То какво да се патили,аз патих с Браво 1.6 90 коня две години и след него освен италианска кола друга НЯМА да карам.За две години съм му сменил един спирачен маркуч и задължителните консумативи.Единствената причина за продажбата е,че исках по-мощна кола,първо мислих за Браво ХГТ,но Алфата КуВе ми завладя сърцето повече.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар