здр. сутрунта ми пали колата на бензин от 3 или 4 пат първия път а да запали неще 2-рия път малко по добре и на третия път пали но с леко треперене на двигателя да подчертая и помпата бензиновата ми се е разсвирила та не знам дюзи ли са или бензинова помпа.Колата е фиат браво 98 година 1.6
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
здр колеги фиат браво непали сутринта пали от 3 път
Collapse
X
-
Нашите помпи при даване на контакт се подава напрежение за няколко секунди и след това няма докато не започне да върти стартера. Така че и да държи на контакт 5 минути няма да качи достатъчно гориво за да запали от първия път, единствено като се сложи външен клапан след помпата ще се реши проблема.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:янко написа:Това в самата помпа е предпазен клапан някакъв ,регулатора трябва да е отделноFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
6te me izvinete 4e pi6a na latinica to4no taka s plasmasovia kolektor mi e i daje namq i za obraten benzin marku4 kato gledam i mislq 4e regolatora e pri pompata vzeh druga pompa 6te q smenqm da vidq kakov 6te stane tazi mnogo sviri nestava vseki pat davam na kontakt da podka4i 3 -3 probvah pak nepali ot parviq patкарай разумно
Коментар
-
Щом е с пластмасов колектоор еку то ти е 49F най вероятно. Оправя се с ресет(не става с откачане на акумулатора). Не се занимавай с помпи. Ако е помпа ще го прави на всяко палене след по голям престой. А това което ти прави е само сутрин първото палене, и като успееш да я изфорсираш се оправя работата на двг то. Имам същия кошник вярвай ми. Пък и нищо не струва да опиташ. Преди да сменяш помпа можеш да си премериш налягането в рейката мисля че трябва да е 3 бара, става като закачиш манометър на десния край на рейката като застанеш срещу колата, има пробка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар