Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при работа на бензин :-(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при работа на бензин :-(

Колеги здравейте, моля помагайте.Имам проблем с Бравта -1.6 103 к. с. До преди месец работеше перфектно на бензин. Имах около 10 л. бензин в резервоара. В същото време намерих в гаража останала туба с около 2 л. бензин, смесена с масло за бензинов трион. Тъй като знаех че няма да мога да го ползвам скоро го сипах в резервоара. И долях още около 5 л. чист бензин. От тогава автомобила започна да не работи както трябва. Няма мощност, не може да се изрезва, глъхне. Пооправи се малко. Вчера сипах още бензин, уж с добавки, за да може да се разреди повече бензина с маслото за резчката, но проблема си остана. Какво да направя. Междудругото автомобила е с АГУ. На газ си работи перфектно.

Значи първото е да си смениш бензиновия филтър после чистене на инжекторите дето са запекли а и е хубаво да си измиеш резервоара
    Power Under Pressure

Коментар

И да провериш за зацапани свещи.
      АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

Коментар

WhitePower написа:
        Значи първото е да си смениш бензиновия филтър после чистене на инжекторите дето са запекли а и е хубаво да си измиеш резервоара
        +1
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Здравейте колеги. Благодаря за отговорите, и сори за моят - късен отговор. Смених филтъра, свещите са чисти, бензина в резервоара е чист, но проблема си остана. Единствено не съм чистил все още инжекторите, но не знам кога ще ми остане време за това. След като смених филтъра, колата спря да работи на бензин. Имам съмнения да не е проблема в помпата, защото миналата седмица свалях цялата кошница и може да се е откачило някое маркуче, а и от тогава постоянно мирише на бензин в купето. Иначе помпата работи, но не знам дали качва с достатъчно налягане. Днес само да спре да ръми и ще отворя пак кошницата и ще ви напиша резултата.П.П. Спря да вали и свалих пак кошницата. Всичко си е нормално по нея, няма откачени кабели и маркучи. Сложих я на колата, проблема си остана. Като дам на контакт се чува че работи, но не издува маркучето както преди, това през което изкарва бензина от резервоара. Свалих само това маркуче и дадох на контакт да видя нагледно дали качва бензин. Резултата е, че качва. Преди като свалях това маркуче изтичаше поне 50 гр. бензин, а сега изтичат само няколко капки, явно има запушване някъде по системата. Пак започна да вали, но като спре ще откача изходящия маркуч който е в двигателния отсек за да видя дали до там достига бензин.

Коментар

Working...
          X