на мен ми играе стрелката рядко и то когато я изфорсирам до 6к и те се дигнат и веднага паднат градусите ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с датчика за температурата браво 1.8
Collapse
X
-
С газов инжекцион съм .и паля на бензин и като дигна колата 45 градуса тогава ми се вклячва газта..Като я запаля и я оставя да работи на место.. след като спадне на 900 оборота не трябва ли веднага да ми се пусне газта а не да чакам още 3 4 минути...И за мен колата е дигнала температура ама на таблото ми показва едва 1-во 2-ро делени и се мени така до студенски град и парното мисля че се влияе от показанията на таблото ..като мръдне стрелката доста нагоре почва да духа топло..Bravo 1.8 16v Gt
Коментар
-
1 деление 1 чертичка демек такова е таблото http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:0,s:0,i:79Bravo 1.8 16v Gt
Коментар
-
Първата дебела чертичка е най долу е 20градуса и са преблизително всяка следваща през 10 градуса, казвам приблизително но е горе долу така. там където е срелката на твоята снимка отваря термостата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Днес беше -6 градуса и колата ми работеше 6 минути на место и чак тогава и се вкл. газта а стрелката се помести на 30 градуса демек 1 стрелка по нагоре от дебелата.. и така си карах до студенски град 13км през задръстванията.. което за мен това не е нормално и парното духа средно (повече студено) ;д а термустана го проверих и работиBravo 1.8 16v Gt
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар