Ресетва се само с оригиналният екзаминер. Виза и ФЕС имат опция за ресет на адаптацията на по-новите с пластмасов колектор само.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Доколкото знам - не. Фиат го предоставят на някои официални сервизи на марките. Засичал съм го на всякакви цени в ибей. Обикновенно около 100-150 евро.
Развитие по темата-пробвах с друг регулатор на налягането на рейката и проблема остана, обаче се случва следното и с моя и с другия регулатор- като започне да гасне в движение на бензин махам маркуча за връщащия бензин и такъв не излиза, входящ има колкото искаш . Когато изстине колата обаче бензин пак има и в двете посоки на рейката. Въпроса е регулатора ли е виновен,че като загрее и пречи на връщащия бензин да тече, запушва ли рейката какво ли?!
Ами принципно е здрав маркуча, но като го извадя на работещ двигател трябва ли да се случва нещо- върти ми се из главата че трябва да се случи нещо ама реално нищо не става и на двете коли пробвах.
Ами принципно е здрав маркуча, но като го извадя на работещ двигател трябва ли да се случва нещо- върти ми се из главата че трябва да се случи нещо ама реално нищо не става и на двете коли пробвах.
Трябва да качи малко оборотите с около 100-200, защото смуче още въздух колектора през дупката. Друго няма какво да се променя. Добре е, че не тече бензин от там като го разкачиш - значи че мембраната на регулатора е здрава.
Възможно ли е като загрее регулатора да блокира нещо в него и да спира обратния бензин , в следствие на което да започва да се дави и да гасне като натъпче помпата бензин в рейката?
След 3 сменени регулаторчета проблема си остава ,кофти е защото и като се изгаси на газ неможе да мине защото пали на бензин първо. Самата рейка какво може да и става за да се запушва обратния бензин при загряване на системата?
След 3 сменени регулаторчета проблема си остава ,кофти е защото и като се изгаси на газ неможе да мине защото пали на бензин първо. Самата рейка какво може да и става за да се запушва обратния бензин при загряване на системата?
може да се запуши рейката - свали я и я продухайили при някоя смяна на регулатор сте натъпкали още едно О пръстенче някъде
Утре мисля да я сваля да я продухам и изчистя , възможно е и самия маркуч от рейката горе до горната снадка да има проблем, тях ще ги погледна да не са се изпокъсали отвътре.
Коментар