здравейте колеги един френд си купи вчера Фиат Пунто 1.4 турбо и днес се почна с обслужването и маи се получи греда сменихме масло,филтър маслен въздушен горивен на купето и колата след изминати 50-60км каране нормално почна да пуши ама сеедно е дизел няма на място няма в движение пуши и мерише на масло та се не трае къв може да е проблема?помогнете че незнам направо кво става маслото е мотул 4100 10в40 дали е възможно да е заминало турбото ?благодаря за отговорите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за Фиат Пунто 1.4 турбо
Collapse
X
-
Re: Питане за Фиат Пунто 1.4 турбо
zelenilkata написа:дали е възможно да е заминало турбото ?
Коментар
-
Re: хм..
zelenilkata написа:fuel injekcion написа:ангренаж сменявахте ли... и тоя горивен дето сте го сложили го проверете
Коментар
-
biser_as написа:zelenilkata написа:fuel injekcion написа:ангренаж сменявахте ли... и тоя горивен дето сте го сложили го проверетекато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
zelenilkata написа:а са заминали маслените сегменти щом прави налягане в картера а иначе си ходи яко колата
Коментар
-
Дано да съм лош пророк, но ми намирисва на кола "наредена" за продаване. Вероятно е имало добавка за износени двигатели в старото масло, която е закърпвала положението. Сега като сте сложили прясно и хубаво масло, и то е измило наслояванията. Естествено веднага се появява споменатия проблем-пушене, високо картерно налягане и всички признаци на сдухан мотор. Като сменяхте маслото, да ви направи впечатление, че старото, което източвате е доста по-гъсто от новото, което наливате ?Dacia Duster 1.6 4WD
Коментар
-
DJPOPA написа:Дано да съм лош пророк, но ми намирисва на кола "наредена" за продаване. Вероятно е имало добавка за износени двигатели в старото масло, която е закърпвала положението. Сега като сте сложили прясно и хубаво масло, и то е измило наслояванията. Естествено веднага се появява споменатия проблем-пушене, високо картерно налягане и всички признаци на сдухан мотор. Като сменяхте маслото, да ви направи впечатление, че старото, което източвате е доста по-гъсто от новото, което наливате ?като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Позната ми картинка преди 4-5 години Но при мене свърши с основен ремонтPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Позната ми картинка преди 4-5 години Но при мене свърши с основен ремонткато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Бъркате се колата не е при мен аз с толкова тежки ремонти не се занимавам освен на моите коли ако пунтото е бяло с карбон на капака днеска бях в сервиза на моя приятел да я огледаме , ми какво да кажа за ремонт е всичко с пари ще стане бърза бегачка , иначе турбото , фира , вала , за кофата , главата стандартно спукана лагер на коляновия , за кофата сегменти -зле , едното бутало нещо не е в час това е на първо четене що помагаме с каквото мога , най вече с акъл за да се сглоби като хората , малко разработка и след това ремапване и да смазва голфчетата а аз си имам една друга кола за монтаж на турбина - голяма, та най рано септември графикът ми е свободенPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:Бъркате се колата не е при мен аз с толкова тежки ремонти не се занимавам освен на моите коли ако пунтото е бяло с карбон на капака днеска бях в сервиза на моя приятел да я огледаме , ми какво да кажа за ремонт е всичко с пари ще стане бърза бегачка , иначе турбото , фира , вала , за кофата , главата стандартно спукана лагер на коляновия , за кофата сегменти -зле , едното бутало нещо не е в час това е на първо четене що помагаме с каквото мога , най вече с акъл за да се сглоби като хората , малко разработка и след това ремапване и да смазва голфчетата а аз си имам една друга кола за монтаж на турбина - голяма, та най рано септември графикът ми е свободенкато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар