Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колянов вал на трети ремонт???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колянов вал на трети ремонт???

Фиат Браво HGT 2.0 20V 147к.с. коляновия вал излезе при основните лагери на трети ремонт, а лагери за трети ремонт няма, някой да знае дали може да се заменят от друга кола с лагери или къде могат да ми направят по поръчка такива лагери??? Просто някаква идея?
    Кара само с 200+ !!!

Да вземи си друг колянов вал, има достатъчно такива двигатели на части а един вал е 50-100 лв. и още малко за евентуален шлайф
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: Колянов вал на трети ремонт???

fein86 написа:
      Фиат Браво HGT 2.0 20V 147к.с. коляновия вал излезе при основните лагери на трети ремонт, а лагери за трети ремонт няма, някой да знае дали може да се заменят от друга кола с лагери или къде могат да ми направят по поръчка такива лагери??? Просто някаква идея?
      колега дори и да намериш лагери страх ме е че при следващ сериозен напън на тази кола и нема да е само за лагери и вал а направо за сичко като двигател има доста койо се продават във форума на части направо смяна и газ успех
      като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

Няма лагери 3 ремонт? Занеси си вала в специализиран сервиз за шлайфане на валове и остави на тях да преценят и да дадат съвет.
        LANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
        ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс

Коментар

С колко ти падна диаметъра на шийките?

Коментар

Working...
          X