здравейте колеги дайте някакви идеи от къде губи масло това возило става въпрос за 500-600 мл за 2500 km .....колата нито пуши нито мирише на масло дори при форсиранеауспуха не е мазен и маслото не е оцапано маслото е марка vip tehno (не съм сигурен дали се пише точно така )колата си има лек теч от главата но едва ли е от там защото е толкова малък че колекторните тръби изгарят всичко :D :D :D дано някои има идеи какво става с това масло.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
от къде губи масло fiat coupe 2.0 16v
Collapse
X
-
хм...
Еми качи я на канал и я огледай за омасляване..ии не знам какво е това масло дали е хубаво или не..ако е някакво евтино..нормално да ти се губи..и ако е хубаво маслото на колко км..е от смяната..,и колата на какви км е..може да си погорва масло..има коли който горат масло ,но нито пушат нито нищоFIAT TEMPRA 1.6 75HP
-
двигателя е омазан но не съм видял нито капчица по земята нито в гаража за това едва ли е от теч маслото ми го дадоха за хубаво на 2500 km е просто днес реших да го проверя и се указа че трябва да долея 500-600mlсмених го преди 1-2 месеца не е застояло колата е на 113 000 км 13 000 са от менс предишното масло ми се наложи да долея около 700 мл за 10 000 км което беше насипно от варел уж с по лошо качествоно се забелязваше постоянен ръст на разхода а сега е ......карам я с 10в40 и сега доливам 15в40 с надеждата да намали разхода до колкото четох в нета има 3 варианта маслен сепаратор (до колкото разбрах това е отдушник на картер газовете) запекли гумички и най лошото от всички сегменти ...някои има ли идея дали този fiat има така наречения маслен сепаратор и къде се намира че до колкото разбрах той е най безобиден само се почиства и готово
Коментар
-
Ако е сепаратор ще е омазана и отгоре, качи колата на канал, измии с обезмаслител маслото и го почисти хубаво, запали и гледай от къде ще капе, не си виждал капки щото не тече без да вдигне налягане а в движение въздушната струя го намазва по двигателя и купето.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар