Здравейте колеги!Имам пунто 1,1 55 имам следният проблем.Стартера върти но колата не пали.Прегледах белезите на ремъка всичко е ок,ток има бензин стига.Дали може да има нещо което не се сещам освен това че иначе трябва да го карам на тест и да плащам на хенга и тн. надявах се някой от вас да ми помогне ако се е зблъсквал с подобен проблем и да ми спести време и средства.Свалях капака на клапаните помислих че е възможно да е счупил вала но всичко е ок и там.Чувал съм че откачват клемите на акумолатора та ако има грешко да се нулира но незнам дали е актуално за пунтото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със запалването на фиат пунто 1,1
Collapse
X
-
Ами свещите дават искра и дюзата впръсква гориво датчика на хол го почистих най-идеално но всъщност това не означава че работи нали само бушоните не съм проверил като се замисля и ще откача и клемите утре за 2 часа да видя пък дано се окаже нещо от тези неща.Понеже аз имам 2 пунто проблемното 1,1 и едно кабрио само че е 1,2 и гледах белезите от другото за всеки случай и няма как това да съм объркал но дори да съм му дал малко предварение или закъснение би трябвало да даде някъкви признаци на палене а то върти като когато е скъсан ангренажният ремък същият звук и не иска да запали.Благодаря ви на всички за съветите още утре ще проверя и ще пиша
Коментар
-
Добре ако е прецакан датчика на Хол ? Примерно не би ли трябвало да няма искра или бенз . Смисал компа дане позволява запалване по някакав начин когато има проблем и да прекъсва едно от двете неща искра или гориво ?Пак то и 2те има и не пали. Малко загадъчно в повечето случай липсва едното , но щом ги има начи бушоните би трябвало да са наред единия е за подаването на искра другия е за бенз помпата ... Незнам как е но при прецакан стъпков мотор нали трудно палят ? Дане би .... там да е ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Значи прегледах всичко и откачих клемите резултата никакъв дръпнах го и запали но пуши и няма мощност след като я загасих веднага завъртях стартера и отново запали сама но пушейки и издавайки странни звуци.Мисля че трябва да видя пак центровката на ангренажа бях толкова сигурен в нея но всичко като че ли води към нея защото странният звук май е от обтегача на ремъка а пушенето от неправилно изгаряне на горивната смес но ако някой има други предположения ще се радвам да ги чуя и благодарен за което
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар