Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пооомощ пунто 1.2 умря на цяло

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Пооомощ пунто 1.2 умря на цяло

    Здарвейте да питам и аз пък дано успеете да помогнете . Имам едно пунто 1.2 2000 г взе да прекъсва и се почна свещи кабели бобини компйутар му сменихме и какво ли още не ефекта е нулев вече почна савсем да не пали та се чудя дали да не го пратя на по добро място или да го мъча още.Последно днеска си играх и установих че мизерника не включва дюзите и като го почерпиш работи докато сварши бензина.закачих го на компа /сам тука е малко по сложно с диагностиката не съм в Бг/ и грешки няма та се чудя да го боря ли още или да го пращам на скраб.Ако някой можеда помогне с идеи ще съм благодарен много

    #2
    бензинова помпа ????????
    FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
    Единствено в България "селянин" е обидна дума.

    Коментар


      #3
      кола

      на диагностика какво показва ако сменя компа смени и ключа с БСИ нали . Кода гасне ли .
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

      Коментар


        #4
        Компа е отворен без имобилайзер гасне си всичко грешки няма трета рейка слагам и пак не тръгва сега поръчах и нова помпа да видим да не е от нея че нещо слаб ми се вижда дебита не знам дали клапана не засича нисък дебит и да не включва или нещо такова като. Цяло съм в шах а колицата е прекалено здрава за скраб като краен вариант имам друг мотор пид ръка но не вярвам да помогне пък и при стойността на колата май не си заслужава труда.нямам монометър но при откачен маркуч на еходящото гориво или няма или едва капе лошото е че помпата подава гориво и почвам да си мисля з а нещо по тръбопровода ,снощи я пробвах с помпа от друга кола (понатакмих я малко) но фекта е нулев та или клапан няде се ебава или ел проблем май

        Коментар


          #5
          А бензиновия филтър що не го слагате в сметките. Помпа - филтър - рейка. все наобратно работите, все скъпи неща се сменят първо.
          Palio Weekend 1.6 16V 100 1998
          Punto MK2 1.2 16 V 80 1999

          Коментар


            #6
            Palioweek написа:
            А бензиновия филтър що не го слагате в сметките. Помпа - филтър - рейка. все наобратно работите, все скъпи неща се сменят първо.
            Пунто 2 няма бензинов филтър.
            Fiat Punto MK2 Sporting
            Fiat Punto MK2 HGT

            Коментар


              #7
              има

              Ако е като браво 1.2 бензиновият филтър е в кошницата на помпата, поне моя беше там. Ако е запушен трябва да се изолира и сложи външен.

              Коментар

              Working...
              X