Здарвейте да питам и аз пък дано успеете да помогнете . Имам едно пунто 1.2 2000 г взе да прекъсва и се почна свещи кабели бобини компйутар му сменихме и какво ли още не ефекта е нулев вече почна савсем да не пали та се чудя дали да не го пратя на по добро място или да го мъча още.Последно днеска си играх и установих че мизерника не включва дюзите и като го почерпиш работи докато сварши бензина.закачих го на компа /сам тука е малко по сложно с диагностиката не съм в Бг/ и грешки няма та се чудя да го боря ли още или да го пращам на скраб.Ако някой можеда помогне с идеи ще съм благодарен много
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пооомощ пунто 1.2 умря на цяло
Collapse
X
-
Компа е отворен без имобилайзер гасне си всичко грешки няма трета рейка слагам и пак не тръгва сега поръчах и нова помпа да видим да не е от нея че нещо слаб ми се вижда дебита не знам дали клапана не засича нисък дебит и да не включва или нещо такова като. Цяло съм в шах а колицата е прекалено здрава за скраб като краен вариант имам друг мотор пид ръка но не вярвам да помогне пък и при стойността на колата май не си заслужава труда.нямам монометър но при откачен маркуч на еходящото гориво или няма или едва капе лошото е че помпата подава гориво и почвам да си мисля з а нещо по тръбопровода ,снощи я пробвах с помпа от друга кола (понатакмих я малко) но фекта е нулев та или клапан няде се ебава или ел проблем май
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар